Grav accident rutier, pe "Drumul morții"

671
Grav accident rutier, pe
O familie din localitatea constănțeană Plopeni este în doliu, după un tragic accident rutier, în a treia zi de Crăciun. O tânără, în vârstă de 20 de ani, care conducea un autoturism marca Honda Civic, în care se mai aflau părinții săi, s-a răsturnat cu mașina pe DN 2A. Accidentul a avut loc între Horia și Hanul Morilor, ieri seară.

Fără experiență la volan, Lăcrămioara Vasile nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat într-un canal pluvial. Tânăra, alături de tatăl ei, pasager dreapta față, au fost răniți ușor. Nu de același noroc a beneficiat și mama fetei, Viorica Vasile, care se afla pe bancheta din spate și care nu a avut nicio șansă de supraviețuire, decedând pe loc.

Pompierii au scos trupul neînsuflețit al femeii dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, iar oamenii legii au deschis un dosar penal și au pornit cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Incredibil este faptul că, în luna octombrie, cumnata Vioricăi Vasile a murit tot într-un accident rutier, fiind lovită de o mașină. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Eveniment : TRAGEDIE / INCENDIU într-o casă
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Actual : TRAGEDIE. Un bărbat a fost găsit MORT
Pagina a fost generata in 2.0313 secunde