Grav accident rutier. O tânără de 22 de ani a murit. Patru răniți

625
Grav accident rutier. O tânără de 22 de ani a murit. Patru răniți - amb-1489244792.jpg

Articole recomandate

O tânără în vârstă de 22 ani ani a murit și alte patru persoane, între care doi copii de trei și opt ani, au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă după amiază, pe drumul național (DN) 5, la ieșirea din municipiul Giurgiu, unde două autovehicule s-au ciocnit după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentații Poliției Județene Giurgiu, accidentul s-a produs în condițiile în care șoferul unui autoturism, un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Daia, județul Giurgiu, a pierdut controlul asupra direcției pe DN5, mașina ajungând pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, condus de un șofer din București în vârstă de 37 de ani, scrie news.ro.


În urma impactului deosebit de puternic, autovehiculul care a pătruns pe contrasens s-a răsturnat, pasagera din dreapta șoferului, o tânără în vârstă de 22 de ani, rămânând încarcerată. Femeia a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, două dintre aceste fiind copii, în vârstă de trei și opt ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3567 secunde