Grav accident rutier, la "Doi Cocoși". Pieton "ras" de pe trotuar

547
1

Articole de la același autor

A încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism și a provocat un grav accident rutier. A lovit un pieton care mergea pe trotuar și apoi s-a proptit în zidul unei case. Evenimentul rutier s-a petrecut, ieri, în jurul orei 11.00, pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona "Doi Cocoși".

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 40 de ani, din Constanța, se deplasa la volanul unui autoturism Dacia Solenza, dinspre Valu lui Traian către podul de la Butelii. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada I.H. Rădulescu, conducătorul auto a observat târziu că mașina care circula în fața sa a oprit la trecerea de pietoni și a încercat să evite coliziunea.

A tras dreapta de volan și a urcat pe trotuar, unde a lovit un pieton, apoi s-a oprit într-un zid. În urma impactului, victima, un bărbat de 38 de ani, din Ciocârlia de Sus, a suferit leziuni. La fața locului au ajuns, în scurt timp, agenții Serviciului Poliției Rutiere și un echipaj SMURD.

Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Con-stanța. Șoferul a fost testat cu etilotest-ul de oamenii legii, pentru a stabili dacă acesta a consumat alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul fiind negativ. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, iar polițiștii au dirijat circulația.

Pe numele protagonistului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut coliziunea. 

Comentează știrea

adevar
25 noiembrie 2015
adevar

UE trateaza pe romani la cap

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberate  de o motocicletă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A plonjat cu mașina în piscină
Pagina a fost generata in 1.1447 secunde