GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA / Un polițist de frontieră a murit și altul a fost rănit grav

2027
1
GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA / Un polițist de frontieră a murit și altul a fost rănit grav - accidentpolitisti04047900-1337152130.jpg
Un grav accident rutier a avut loc, ieri, în jurul orei 16, pe drumul care leagă Negru Vodă de Comana. În autoturismul care a lovit doi copaci de pe marginea drumului se aflau doi polițiști de frontieră ai Gărzii de Coastă care-și desfășurau activitatea la Negru Vodă. Unul dintre ei a murit, iar celălalt a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu multiple fracturi.

Polițiștii de la Rutieră spun că cei doi se îndreptau cu un autoturism marca Opel Vectra, proprietate personală al unuia dintre polițiști, dinspre Negru Vodă spre Constanța, iar la Km 34, șoferul a pierdut controlul volanului, mașina a părăsit partea carosabilă, s-a lovit de doi copaci și apoi s-a oprit pe câmp. Unul dintre polițiști a fost aruncat, practic, din mașină. Medicii care s-au deplasat la fața locului s-au chinuit 45 de minute să-l readucă la viață, dar fără succes.

Polițiștii de la Rutieră au demarat cercetările la fața locului și nu mică le-a fost mirarea când în autoturism au găsit o sticlă cu alcool. Polițistul Gărzii de Coastă care a supraviețuit a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. El ar fi declarat polițiștilor că era pasager, deși autoturismul era proprietatea sa, și că îl rugase pe colegul lui să conducă pentru că el era obosit. În urma necropsiei se va stabili dacă polițistul despre care se presupune că ar fi fost la volan și a decedat se afla și el în stare de ebrietate. În mod oficial, aseară, polițiștii de la Rutieră nu știau cu certitudine cine se afla la volanul mașinii, iar numele polițiștilor implicați în accident au refuzat să le dea publicității. Cercetările vor continua pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul.

De partea cealaltă, în cadrul Gărzii de Coastă a fost demarată o cercetare internă cu privire la cei doi polițiști de frontieră implicați în accident. Oficialii ne-au declarat că cei doi ieșiseră din tură ieri dimineață, urmând a se verifica dacă aceștia au avut de îndeplinit alte misiuni suplimentare. Cel mai probabil, cei doi bărbați, de 35, respectiv 36 de ani, se aflau în timpul lor liber, ne-au au declarat reprezentanți ai Gărzii de Coastă.

Comentează știrea

mazare
16 mai 2012
reconstituirea

Bine ca nu au lovit alt autoturism, altfel iesea la ancheta ca sint in misiune si vinovat era celalalt sofer. Aveti grija la reconstituire, sa nu moara si alti militieni...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0038 secunde