ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN CONSTANȚA. Un mort și șase răniți. ȘOFERUL A FOST REȚINUT / Update

4163
4
UPDATE - În urmă cu câteva momente agenții Serviciului Poliției Rutiere l-au reținut pe Bogdan Savin pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. El a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța și mâine va fi prezentat magistraților constănțeni cu propunere de arestare preventivă fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și fugă de la locul accidentului.


UPDATE - În cursul dimineții, tânărul a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În urma analizelor s-a stabilit că Bogdan Savin avea o alcoolemie de 1.60 g/l în sânge la prima probă și 1,50 g/l la a doua probă.


O persoană a murit și alte două sunt în stare foarte gravă după ce un tânăr inconștient s-a urcat la volan fiind beat. Nenorocirea s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 05.00, pe bulevardul I C Brătianu. 


Potrivit anchetatorilor, tânărul inconștient, Savin Bogdan, se deplasa la volanul unui autoturism marca Seat pe b-dul I.C.Bratianu, dinspre Valul lui Traian către str. Cumpenei și ajungând în zona "Cimitir Palas", a intrat în coliziune față-spate cu semiremorca unui microbuz, oprit în banda 1 de circulație pentru debarcarea pasagerilor, fiind condus de un bărbat de 56 de ani, din Constanța. 


În urma impactului un bărbat a murit, fiind prins între mașini, iar alte șase persoane au fost rănite. Acestea tocmai coborâseră din autobuz și se aflau în spatele mașinii pentru a-și lua bagajele. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului imediat. 


Oamenii legii au dat de urma lui și au și aflat de ce acesta a ales să nu stea la fața locului. Dragerul a indicat o alcoolemie de 0,88 mg-l alcool pur in aerul expirat.


Comentează știrea

baciu
31 iulie 2015
Pui de lei...

A se remarca curajul criminalului inainte si dupa impact. Roman adevarat!

DANIEL
31 iulie 2015
Castig rapid si demonstrat !

Castig rapid si demonstrat! Pot sa-ti arat imediat cum poti sa-ti rotunjesti veniturile, cu o activitate deosebit de simpla. Pachetul de instructiuni este pregatit si te asteapta sa le aplici. Aceasta este o oferta speciala, exclusiv pentru cei hotarati si seriosi! Cereti acum mai multe detalii la email : [email protected]

Pacientul
31 iulie 2015
accident grav

Foarte putine date despre soferul vinovat: unde lucreaza, de unde venea, cum de era baut la ora 05 dimineata, masina pe care o conducea in ce stare era, etc. Am sustinut de multe ori ca un sfert din masinile care circula sunt conduse de soferi sub influenta alcoolului. Unde sunt punctele obligatorii de control de altadata? Unde sunt politistii ca nu vezi pe niciunul pe strada? De ce numai un agent de circulatie poate opri o masina, ceilalti nu pot? Au o jena? Sau isi pierd timpul liber pazind diferite restaurante si cluburi din Mamaia iar cand vin la serviciu, dupa o noapte de nesomn, sunt obositi. Ce parere are presedintele sindicatului politistilor? Cati oameni trebuie sa mai moara in accidente ca sa vad si eu o demisie?

stanislav
2 august 2015
vodka

probabil o sa-i dea drumul pentru ca nu prezinta pericol public, dupa cum prea bine ne-a obijnuit justitia de kkt di RRomania...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6437 secunde