GRAV ACCIDENT RUTIER, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR

375
GRAV ACCIDENT RUTIER, după ce o șoferiță a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR - accident55624500-1476080913.jpg

Articole recomandate

Un accident grav s-a produs în județul Iași. O șoferiță nu a apreciat bine o curbă strânsă, a intrat pe contrasens și s-a lovit de un TIR. Mai multe persoane au fost rănite.


Trei echipaje medicale de urgență ale Serviciului de Ambulanță Ju­dețean (SAJ) Iași au intervenit la un accident rutier cu victime care s-a produs în zona Bucium, în cea mai strânsă curbă din zonă, cea dinainte de Motel, pe sensul de urcare. 


Mașina Hyundai cu numere de Ialomița co­bora Buciumul, iar în curbă, pe carosabilul ud de ploaie, șoferul a "scăpat" mașina pe contrasens, pe unde urca un TIR în care a intrat în plin, scrie ziaruldeiasi.ro.

În urma apelului înregistrat la 112, au ajuns la fața locului un echipaj de urgență de tip C2 cu medic și două B2, cu asistent, unde au găsit patru victime.

Momentan, femeia se află internată în Clinica de Ortopedie a Spitalului "Sf. Spiridon", la Terapie Intensivă, starea sa fiind una gravă. 


O femeie de 58 de ani, pasageră dreapta față, prezenta contuzie toraco-abdominală, o altă fe­meie de 49 de ani, pasageră stânga spate, prezenta fractură de femur, contuzie toraco-abdominală și bazin. 


Cea de-a patra victimă, șoferul, în vârstă de aproximativ 55 de ani, prezenta contuzie toraco-abdominală și plagă la nivelul genunchiului stâng. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgențe "Sf. Spi­ridon" pentru investigații de specialitate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5707 secunde