GRAV ACCIDENT RUTIER. Doi oameni au murit, după ce o mașină a intrat pe constrasens

867
GRAV ACCIDENT RUTIER. Doi oameni au murit, după ce o mașină a intrat pe constrasens - e700395fd3e848a8d8d1dc9d31705ca2-1478850620.jpg

Articole recomandate

Două persoane au decedat, azi, într-un accident care a avut loc pe DN 1, la Nistorești, după ce, cel mai probabil, o mașină a pătruns pe contrasens, evenimentul rutier fiind urmat de tamponarea altor două autoturisme.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 1 la km 101, două persoane pierzându-și viața în urma coliziunii dintre două mașini.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că evenimentul s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe contrasens a uneia dintre mașinile implicate.

Ulterior, alte două autoturisme s-au tamponat în apropiere de locul primului accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în cele două evenimente au fost implicate în total cinci persoane, dintre care două au decedat, una a fost rănită, iar alte două refuză transportul la spital.

Conform unui comunicat de presă transmis ulterior de ISU Prahova, la fața locului s-au deplasat opt echipaje, din care o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și cinci ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova.

Două persoane încarcerate, respectiv doi bărbați cu vârste de 40 și 50 de ani, au fost extrase într-un timp scurt de către echipajele de pompieri dintre fiarele mașinilor, însă ulterior au fost declarate decedate de către medicul sosit la fața locului.

Cea de-a treia victimă, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost asistată la locul evenimentului și transportată de către ambulanța SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Alte două persoane au fost asistate și evaluate medical la fața locului.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate, a precizat Brezeanu, scrie agerpres.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7907 secunde