GRAV ACCIDENT RUTIER, cu NOUĂ VICTIME. Impact puternic între un microbuz și un autoturism

1006
GRAV ACCIDENT RUTIER, cu NOUĂ VICTIME. Impact puternic între un microbuz și un autoturism - politia00713300-1476944380.jpg

Articole recomandate

Nouă persoane au fost rănite după ce un microbuz plin cu pasageri s-a izbit violent de un autoturism. În urma impactului, a fost activat planul roșu de intervenție. Gravul accident rutier s-a produs, în această dimineață, în județul Hunedoara, la ieșirea din Orăștie. 


Un microbuz în care se aflau șapte pasageri s-a izbit violent de un autoturism în care se aflau două persoane. Toate cele nouă persoane au fost rănite. Una dintre victime a fost încarcerată.


Salvatorii au activat planul roșu de intervenție. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță care au acordat primele îngrijiri răniților. 


"A avut loc un accident între un microbuz si un autoturism, în urma căruia au rezultat nouă victime. Victimele au fost duse la spitalele de urgență din Orăștie, Deva și Hunedoara", a declarat, la România TV, Bogdan Dănăiață, purtător de cuvânt la ISU Hunedoara.


Politia a deschis o anchetă în acest caz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.692 secunde