Grav accident rutier / COPIL DE 13 ANI, ÎNCARCERAT DUPĂ CE A CONDUS MAȘINA NAȘULUI SĂU

1139
Grav accident rutier / COPIL DE 13 ANI, ÎNCARCERAT DUPĂ CE A CONDUS MAȘINA NAȘULUI SĂU - accidentocna2000074464000-1487938767.jpg

Articole recomandate

Accident grav în această dimineață în județul Sibiu. Un copil de doar 13 ani se afla la volanul unei mașini care a intrat cu viteză în alte mașini parcate și a rămas încarcerat în autoturism. 


xxx


Accident deosebit de grav vineri în jurul orei 11.30 pe raza orașului Ocna Sibiului. Un minor de 13 ani a fost rănit. Acesta se afla la volanul mașinii nașului său, potrivit presei locale.

Accidentul a avut loc pe strada Mihai Viteazu din localitate, pe fondul vitezei excesive. Un autoturism a intrat în coliziune cu alte două mașini ce erau parcate. În urma impactului un copil de 13 ani a rămas încarcerat și a fost grav rănit. Minorul se afla la volanul autoturismului.

Nu se știe deocamdată dacă acesta a primit mașina cu bună știință de la nașul său ori pur și simplu a sustras autoturismul. ''Persoana a fost descarcerată. Este vorba de un copil în vârstă de 13 ani. Acesta va fi transportat la spital'', spun cei de la ISU Sibiu, citați de oradesibiu.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3196 secunde