Grav accident rutier. Cinci victime!

372
Grav accident rutier. Cinci victime! - ambulantapozamare1421243981-1452291801.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la Rutieră au fost solicitați să intervină, vineri după-amiază, la un accident rutier care s-a petrecut pe Drumul Național 22, în zona localității Tariverde.

Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 53 de ani se afla la volanul unui autoturism marca Skoda Octavia și se deplasa dinspre Constanța către Tulcea. În zona localității Tariverde, șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism marca Skoda, condus de un tânăr de 32 de ani. În urma impactului, șoferul și un pasager din primul autoturism Skoda, dar și trei pasageri din a doua mașină, printre care un bebeluș de patru luni și un copil de doi ani, au suferit leziuni.

La fața locului, s-au deplasat în scurt timp agenții de la Rutieră și cadrele medicale. Victimele au fost preluate și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul Drager și au stabilit că cel de 32 de ani băuse înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs coliziunea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5776 secunde