GRAV ACCIDENT RUTIER. A MURIT LA DOAR TREI METRI DE CASĂ

1815
GRAV ACCIDENT RUTIER. A MURIT LA DOAR TREI METRI DE CASĂ - dej20409200-1487577750.jpg

Articole recomandate

Un grav accident de circulație, soldat cu o persoană decedată, s-a produs duminică seară, pe DN1C, pe raza localității clujene Răscruci, județul Cluj.


O șoferiță din Gherla, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1C, dinspre Cluj-Napoca spre Dej, ajunsă pe raza localității Răscruci, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 59 de ani din localitate, angajată în traversarea regulamentară a drumului prin loc marcat și semnalizat corespunzător cu trecere pentru pietoni.

În ciuda eforturilor depuse de medici, după aproximativ 40 de minute, a fost declarat decesul femeii, potrivit dej24.ro.

Se pare că victima tocmai ieșise de la biserică și se îndrepta spre casă. Mai avea de parcurs o distanță de aproximativ trei metri până la intrarea în curte.

Circulația pe DN1C, între Dej și Cluj-Napoca, s-a desfășurat cu dificultate pentru mai multe zeci de minute, până când polițiștii au făcut măsurători la fața locului.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut accidentul rutier, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8722 secunde