Grav accident pe autostradă / Sunt șapte victime! Planul roșu de intervenție, activat

424
Grav accident pe autostradă / Sunt șapte victime! Planul roșu de intervenție, activat - planulrosudeinterventieactivatin-1495541346.jpg

Articole recomandate

Șapte persoane au fost rănite, azi la prânz, în urma unui accident produs pe autostrada A1, în județul Timiș, și în care au fost implicate două microbuze și un autoturism. Accidentul a avut loc pe A1, în zona localității timișene Topolovăț.


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș, citat de digi24.ro, a fost activat parțial planul roșu de intervenție, la fața locului fiind trimise trei autospeciale de stingere, una de descarcerare grea, două autospeciale pentru victime multiple, un spital mobil, trei ambulanțe SMURD și două echipaje medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță. 

Conform polițiștilor, un microbuz înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau șapte pasageri și care se îndrepta spre Timișoara, transporta pe o platformă un alt microbuz. La un moment dat, una dintre roțile microbuzului care circula pe A1 a explodat, iar autovehiculul aflat pe platformă a intrat în balans și s-a răsturnat peste microbuz.

În microbuzul care circula pe autostradă se aflau șapte pasageri, între care și un copil, care au fost răniți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4666 secunde