Grav accident de circulație în județul Constanța

2778

Articole de la același autor

Un grav accident de circulație s-a produs ieri dimineață pe DN2A, la intrarea în localitatea Nicolae Bălcescu. Din cauza vitezei, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile. O persoană a murit, iar alta se afla, ieri, în comă la spital.
Potrivit polițiștilor rutieri, evenimentul s-a petrecut duminică dimineața, în jurul orei 6.45, pe drumul ce leagă Hârșova de Constanța. Conducătorul unui autoturism marca Espero a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari într-o curbă de la intrarea în comuna Nicolae Bălcescu. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. În urma impactului, atât șoferul, cât și pasagerul de pe locul dreapta față au fost aruncați din mașină. Echipele de intervenție deplasate la fața locului au găsit cele două victime, pline de sânge, întinse pe câmp. Pasagerul, un tânăr de 25 de ani, pe numele Cristian Marin, era deja decedat, în timp ce șoferul, a cărui identitate nu a fost stabilită încă deoarece nu avea acte asupra lui, a fost transportat la spital în stare critică, în comă. Medicii erau rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire.
Polițiștii spun că urmările accidentului ar fi fost mai puțin tragice dacă cei doi ocupanți ai mașinii ar fi purtat centurile de siguranță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4337 secunde