GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE, 4000 LEI SPITALIZAREA / Poveste lacrimogenă pentru o femeie din Constanța

3304
GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE, 4000 LEI SPITALIZAREA / Poveste lacrimogenă pentru o femeie din Constanța - cumasinile1478447408-1492596763.jpg
Ieri, la ora 02.00, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 61 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiul ei și care i-a solicitat suma de 4.000 de lei pentru a achita costurile de spitalizare ale unei persoane implicate într-un accident de circulație.


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.


Pentru a conștientiza populația, cu precădere persoanele de vârsta a III-a, cu privire la riscul la care se expun când au încredere în persoane necunoscute și le oferă sume de bani, în schimbul așa-ziselor "rezolvări de probleme cauzate de accidentele rutiere", polițiștii recomandă încă o dată ca în cazul unor accidente cu victime să nu se ofere sub nicio formă sau pretext sume de bani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7832 secunde