Gigi Becali nu mai are voie să muncească la Academia Hagi

165
1
Gigi Becali nu mai are voie să muncească la Academia Hagi - gigi-1401810938.jpg
Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, nu mai are voie să muncească la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", pe durata cercetărilor privind comportamentul său în ziua de permisie care i-a fost acordată în luna mai, au declarat, surse din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), potrivit Mediafax.ro.
"Pe durata cercetării disciplinare, se oprește persoana privată de libertate de la activitățile lucrative, potrivit regulamentului", au precizat sursele citate.
Finanțatorul Stelei lucra la Academia Hagi de sfârșitul lunii aprilie, după ce a fost semnat un contract de angajare pentru muncă necalificată.
Gigi Becali a fost sancționat de o comisie a Penitenciarului Poarta Albă după ce a dat declarații presei în timpul permisiei de 24 de ore, având suspendat o lună dreptul de a primi vizite și pachete, sancțiunea fiind contestată, potrivit avocatului său, la judecatorul delegat din penitenciar.




Comentează știrea

marketglory
3 iunie 2014
marketglory

www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 50 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Iunie 2014
Stire din Eveniment : Gigi Becali, executat silit
Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Politică-Administrație : Băsescu nu îl grațiază pe Becali
Pagina a fost generata in 0.4344 secunde