Gigi Becali IESE din ÎNCHISOARE și va munci la CONSTANȚA

465
Gigi Becali IESE din ÎNCHISOARE și va munci la CONSTANȚA - becali1369109284-1389179789.jpg

Articole de la același autor

Gigi Becali va ieși din închisoare în câteva zile și va lucra, pe perioada zilei, la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", după ce Penitenciarul Poarta Albă a aprobat cererea clubului din Constanța.


Academia lui Gică Hagi a făcut o cerere către penitenciar prin care a solicitat ca persoanele cu bogate cunoștințe în fotbal să poată fi angajate în cadrul clubului. Solicitarea a fost acceptată fără probleme, astfel că, în numai câteva zile, Gigi Becali va putea începe munca, anunță Fanatik.


Hagi i-a pregătit deja lui Becali un birou la Constanța, unde să-și desfășoare activitatea de zi cu zi. În acte, Becali va figura ca angajat pe postul de consilier pe probleme de fotbal și trebuie să se prezinte la muncă în fiecare dimineață. La birou, patronul Stelei nu va ajunge singur, ci însoțit de un paznic de la Poarta Albă. Acesta nu va rămâne, însă, să-l supravegheze pe Becali, urmând să-l lase la birou, după care să vină seara să-l readucă la Poarta Albă pentru a dormi.


Gigi Becali se va ocupa de plata salariilor din cadrul clubului, de negocierea contractelor cu fotbaliștii, dar și de completarea lotului cu diverși jucători. Mai mult, în semn de recunoștință pentru gestul făcut, Becali i-a transmis lui Hagi că va suporta din propriul buzunar toate cheltuielile clubului pe perioada cât va fi încarcerat la Poarta Albă.


"Hagi m-a eliberat! O să facem o echipă tare. Steluța nu va fi ca Steaua, dar să vedeți ce jucători îi aduc! Mă voi implica total", le-a spus Gigi Becali apropiaților.


"Este adevărat că am trimis acele documente și am primit un răspuns pozitiv din partea Penitenciarului. Însă, cei de la Poarta Albă, conform legii, ne-au cerut ca, pe lângă domnul Becali, să angajăm și alți deținuți. Toți vor avea salarii, însă nu vi le pot face publice. Nu puteam să-l aducem doar pe domnul Becali. Dânsul va lucra la un sector de la baza noastră", a spus Pavel Peniu, președintele Academiei.


UPDATE - Ce spune Penitenciarul Poarta Albă despre ieșirea la muncă a lui Gigi Becali


Reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă au transmis, în urmă cu puțin timp, un comunicat de presă în care precizează următoarele cu privire la ieșirea lui Gigi Becali pentru a munci în cadrul SC Fotbal Club Viitorul SA. 


"În urma apariției în mass-media a unor articole referitoare la contractul încheiat de Penitenciarul Poarta Albă  cu SC Fotbal Club Viitorul SA, conducerea penitenciarului face următoarele precizări: 


Administrația Penitenciarului Poarta Albă a primit o solicitare din partea SC Fotbal Club Viitorul SA în vederea încheierii unui contract de prestări servicii, activitate care a fost finalizată în cursul zilei de astăzi. Obiectul contractului prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane private de libertate, în vederea prestării unor activități lucrative în domeniul întreținere terenuri sportive și clădiri, interior și exterior. În perioada următoare, comisia constituită la nivelul penitenciarului va selecționa persoanele private de libertate care corespund criteriilor solicitate de angajator, cu respectarea prevederilor legale în vigoare".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Gigi Becali se întoarce la Jilava
Pagina a fost generata in 0.2976 secunde