Gigi Becali a părăsit Penitenciarul Poarta Albă

162
Gigi Becali a părăsit Penitenciarul Poarta Albă - 525033gigibecalicucatuse88313800-1399882500.jpg
Finanțatorul echipei Steaua București, Gigi Becali, a ieșit, luni, din Penitenciarul Poarta Albă, acesta fiind obligat să se întoarcă marți din permisia de 24 de ore, au declarat pentru MEDIAFAX, oficiali din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).


Gigi Becali va merge, cel mai probabil, la locuința sa din Pipera, județul Ilfov, unde va trebuie să anunțe Poliția. Gigi Becali a ieșit din Penitenciarul Poarta Alba, județul Constanța, după ora 8.00, fiind obligat să se întoarcă marți dimineață, la expirarea celor 24 de ore, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unității de detenție, Gabriel Botezan.


Gigi Becali poate merge cu orice mijloc de transport dorește și oriunde pe teritoriul țării, singura interdicție în acest sens fiind să nu părăsească România.


Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activități și a respectat regulamentul, potrivit unor surse din ANP.


Reamintim! Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării și a primit ulterior un spor de șase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Martie 2014
Stire din Politică-Administrație : Băsescu nu îl grațiază pe Becali
Pagina a fost generata in 1.811 secunde