Gest impresionant făcut de doi polițiști pentru o femeie de 63 de ani

725
1
Gest impresionant făcut de doi polițiști pentru o femeie de 63 de ani - batrana-1504003466.jpg
Un gest simplu și normal, nu numai pentru un polițist, ci pentru orice cetățean, precum și un serviciu de patrulare executat cu profesionalism au fost motive de bucurie pentru o familie de pensionari din Dorohoi și au reprezentat evitarea unei pagube de aproape 5.000 de lei.

În urmă cu câteva zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în timp ce acționau în trafic, pe DN29A, pe raza comunei Adâncata, au observat o geantă aflată pe acostamentul drumului.

În interior au fost găsiți 4.833 de lei, cartea de identitate a unei femei, de 63 de ani, din municipiul Dorohoi, un set de chei, mai multe carduri și documente. În doar câteva minute, polițiștii au găsit posesoarea genții și i-au dat vestea că i-au recuperat bunurile pierdute.

Conform spuselor femeii, geanta poziționată în lateralul portierei ar fi căzut când a deschis ușa autoturismului pentru a cere indicații referitoare la o adresă. Împreună cu soțul său, aceasta a venit în localitate pentru a face anumite cumpărături pentru nepoți în contextul începerii noului an școlar.

Nenumărate au fost mulțumirile celor doi bunici pentru polițiștii care au reușit să redea bunurile și să le readucă bucuria pe chip.

Comentează știrea

Povesti de adormit copiii !!!
30 august 2017
Imi lacrimeaza ochiul

A fost sa faca cumparaturi pt scoala cu 50 mil 2 pensionari ? Va zic eu asta cu gasitul banilor cum se face, imi da mie o cunostinta portofelu cu bani si acte si merg la politie si porma apar in presa ca sunt om bun, eu de exemplu am gasit un talon auto si m.am dus la adresa nu la politie

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4904 secunde