George Parteca, lovit de blestemul beizadelelor cu Porsche

12507
9
George Parteca, lovit de blestemul beizadelelor cu Porsche - techartporsche911-1325615595.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 24 de ani, George Parteca, fiul lui Stere Parteca, proprietarul hotelului Del Mar, ce urma să moștenească un imperiu financiar la Constanța, a murit după ce a pierdut controlul volanului bolidului pe care-l conducea, un Porsche 997 Carrera Turbo, în timp ce se deplasa cu o viteză excesivă, - polițiștii spun că este foarte posibil să fi avut și peste 200 de km la oră! - , în stațiunea Mamaia, dinspre Năvodari spre Constanța. Necropsia a relevat că acesta era aproape de comă alcoolică, având o alcoolemie de aproape doi la mie!

Zbura cu peste 200 km la oră prin Mamaia!

Totul s-a întâmplat luni dimineața, în jurul orei 4. George Parteca se întorcea de la Năvodari, la volanul unui Porsche, cu numărul de înmatriculare CT-10-XKW, iar imediat după sensul giratoriu din zona Cazino, din Mamaia, în dreptul clubului Bellagio, a pierdut controlul volanului, intrând pe trotuarul din dreapta, secerând un stâlp de iluminat public, un copac și gardul care delimitează spațiul verde, după care s-a izbit în gardul din fier forjat al unei clădiri proaspăt ridicate pe malul lacului Siutghiol și s-a răsturnat.

Martorii au alertat imediat autoritățile, la fața locului fiind solicitată intervenția echipajelor de descarcerare. O ambulanță a preluat singura victimă, respectiv pe șoferul George Parteca, și au transportat-o în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, tânărul fiind internat în stare de comă. Din nefericire, medicii nu l-au mai putut ține prea mult în viață, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața, Parteca decedând, la câteva ore, pe patul de spital.

Lui Parteca nu-i plăcea să respecte regulile rutiere!

Prietenii lui George Parteca, dar și curioșii au transformat, luni, locul producerii tragediei într-un loc de pelerinaj și de reculegere, ei aducând flori și aprinzând lumânări în memoria tânărului.

Numai că, din câte spun cunoscuții, dar și evidențele Poliției Rutiere, tânărul, deși avea permisul de conducere din 2005, imediat după ce a împlinit vârsta de 18 ani, nu era nici pe departe un șofer care să se laude cu abilități deosebite în conducere. El a fost amendat de 14 ori de polițiști pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră, pentru abateri ce au vizat parcarea neregulamentară ori nepurtarea centurii de siguranță sau depășirea vitezei regulamentare.

Alcoolemie de aproape doi la mie!

De altfel, încălcarea dis-pozițiilor privind viteza regulamentară a stat la baza produ-cerii tragediei în care și-a pierdut viața tânărul Parteca. Un alt factor, care nu e deloc de neglijat, a fost scos la iveală, ieri, de medicii legiști care au efectuat necropsia în cazul lui George Parteca. Aceștia au stabilit că tânărul băuse consistent înainte de a se urca la volan, examenele stabilind că el avea o alcoolemie de 1,70 g/l alcool pur în sânge.

Stațiunea Mamaia - capăt de drum!

Din fericire, faptul că în mașina lui Parteca nu se aflau și alte persoane a limitat numărul victimelor ce ar fi putut muri nevinovate. Este unul dintre detaliile ce deosebește această tragedie de altele petrecute, în ultimii ani, în stațiunea Mamaia, în care tineri fără vină au avut parte de o moarte cumplită din cauza unor șoferi, la fel de tineri și neexperimentați, care considerau că dacă au o mașină puternică acest lucru îi transformă în invincibili ai șoselelor.

Fiul unui alt hotelier din Ma-maia, George Gabriel Gociman, de 20 de ani, care conducea un Porsche Cayenne, la data de 18 februarie 2007, a provocat un accident groaznic în care atât el, cât și alți trei prieteni de-ai săi, toți în vârstă de doar 20 de ani, și-au pierdut viața!

O altă tragedie care a avut loc în stațiunea Mamaia a fost la finele lui 2007, când studenta Elena Purdel, de 26 de ani, din București, a ucis trei oameni într-un accident rutier petrecut în dreptul hotelului "Scandinavia". 

Comentează știrea

Kol
3 ianuarie 2012
LISTA RAMANE DESCHISA !

LISTA RAMANE DESCHISA ! din pacate. Avem prea multi copii de bani gata care se infig uneori cu bolizii primiti cadou in pomi, stalpi. De data asta BEIZADEAUA a fost singura in masina fara alti nevinovati . Ce poti spune in astfel de situatii ? Pacat de el. Corect. Dar cine e de vina ? Nu cumva ai lui parinti care nu i-au dat o educatie buna si nu l-au invagat sa pretuiasca ceea ce primeste de la ei ? Viata , in primul rand. Alcoolemia de 1,7 la mie, masina puternica si fitele de snob spun totul. Astfel de cazuri vor mai urma sa speram si fara alte victime colaterale ! Ma gandesc ce se intampla daca nebunului astuia ii iesea cineva in fata ???

bonduelle
3 ianuarie 2012
...SELECTIE NATURALA

Singura problema sunt stalpii care trebuie repusi pe pozitie de fiecare data... cheltuielile ar trebui suportate de machedoni, nu de bugetul public

beberatm
4 ianuarie 2012
next

in cazul astora nu poti sa zici decat:who's next?...........vorba lu Badea:papa papa papa

1946 si 2012=diktatura
4 ianuarie 2012
Daca ar fi numai stalpul!!

Partea proasta,e ca:poti sa dai 24 din 24 ore aceste accidente spre aducere amninte-"copchiilor de bani gata"-degeaba,pentru ca ei tot in stalpi ajung!!!!Si,tot spre aducere aminte:acesti parinti cu copchii de bani gata-nu inteleg prea mare lucru,asa ca =sa-i lasam in plata Domnului.Se adevereste zicala:gradul de nesimtire la volan-creste in progresie geometrica,functie de banul din buzunar.Apropo:in ochii coca/beizadea/copchil bani gata-politistul e un jeg

paul
4 ianuarie 2012
ce va mai place lauda

ce vreti ma daca le-au murit laudatorii,trebuie sa-i laude si pe machidoni cineva se lauda singuri.fiecare face ce poate mai bine:))

sandu
4 ianuarie 2012
beizadele

Eu cred ca toti suntem vinovati pentru existenta beizadelelor, pentru ca ii invidiam pentru banii lor facuti din hotii si bisnitarii (nu din inventarea vreunei rachete cosmice), pentru ca fetiscanele isi fac un tel din viata de a deveni amantele lor, in final pentru ca ne e frica de ce ne-ar putea face daca am incerca sa stam altfel decit in pozitia "drepti" in fata lor. Asta ii incurajaza sa se dea si mai mari, sa ne incalce drepturile noastre ca sa stim cine sunt ei, sa dea cu masinile peste noi, etc.Pe vremea lui Tepes si a legionarilor o astfel de situatie nu ar fi fost posibila. Pe vremea statului aristocratic, pe baza de averi ilicite, care se construieste in Romania, da... Trageti dvs. concluziile!

Mine
4 ianuarie 2012
Ordinea publica

Catre parlamentari ! Promovati o lege URGENT pentru marirea salariilor politistilor ca la nivelul magistratilor ( bineinteles cu clase deoarece aici sunt diverse functii )SI APOI CERETI-LE PERFORMANTA ! Jur pe onoarea mea ca nu sunt politist si nu am rude in Politie. Frati romani nu se mai poate asa : apropo de crima organizata , coruptia si infractiuni pe toate drumurile. Opriti-le acum pana nu suntem sufocati de acestia. Am zis.

Miruna
4 ianuarie 2012
kol,mine si sandu....v-am citit comentariile asa pe diagonala,putzin:)

de mult nu mai citesc toate comentariile in intregime de pe forumurile romanesti(pt ca se comentaza degeaba,se bate apa in piua,se trancaneste, se discuta discutii si la final nicio concluzie sau/si decizie)..ce sa va spun;in urma unor experiente de studiu ,sondaj si lucru cu oamenii de rand pot sa va confirm ca romanii sunt nsite viermi lashi,resemnati si fricoshi(nu toti dar cei mai multi dintre ei:));NU SE IMPLICA IN NIMIC,NU SE BAGA IN APROAPE NIMIC,MULTI ROMANI SUNT NISTE ZOMBI DPDV SOCIAL SI CIVIC !!...Mi=e sila....as spune ca unii au dreptate cand spun ce spun de ex PATAPIEVICI care spunea ca romanii sutn un popor de cct,sau vb lui PETRE TUTEA..''Am facut puscarie 15 ani degeaba ..pt ce? pt un popor de idioti!''

Anadalchioi
28 iunie 2014
Parteca

Străzile din Constanța și Mamaia au devenit mai sigure de când au crepat cei 2 imbecili,Gociman & Parteca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4233 secunde