Garda de Coastă scoate zeci de posturi la concurs din sursă externă

959
Garda de Coastă scoate zeci de posturi la concurs din sursă externă - zecideposturi-1475083043.jpg

Articole de la același autor

Garda de Coastă a inițiat procedura de ocuparea a 78 posturi vacante de ofițeri și agenți de poliție de frontieră, prin concurs, prin încadrare directă sau reîncadrare a ofițerilor, începând de ieri, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituției. 


Posturile scoase la concurs prin încadrare directă sunt repartizate astfel: 66 agenți în domeniul operativ prin încadrare directă; 7 ofițeri și 2 agenți specialiști prin încadrare direct. De asemenea, vor mai fi scoase la concurs 3 posturi de ofițeri în domeniul operativ, prin procedura de reîncadrare, cu recrutarea persoanelor care au avut calitatea de polițist.


Depunerea cererilor de înscriere la concurs pentru posturile operative de agenți scoase la concurs prin încadrare directă (din sursă externă), se va face în perioada 27.09-04.10.2016, între orele 08.00 - 14.00, inclusiv în zilele de sâmbătă (01.10.2016) și duminică (02.10.2016), între orele 09.00-13.00, la sediul Gărzii de Coastă. 


Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului/examenului pentru post pot fi obținute de la structurile de resurse umane ale Gărzii de Coasta, avizierul de la sediul Gărzii de Coastă, precum și de pe site-ul instituției www.garda-de-coasta.ro 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3273 secunde