Video GALERIE FOTO-VIDEO / Militari, transportați cu elicopterul SMURD după accidentul teribil din Constanța. Care este starea lor de sănătate

13347

Articole de la același autor

Doi militari au fost răniți grav în urma unui accident în care și-au pierdut viața două persoane, în localitatea Ștefan Cel Mare.


Accidentul teribil a avut loc între două autoturisme și un TIR. 


Într-unul dintre autoturisme, ce aparținea Ministerului Apărării Naționale se aflau doi militari, care au rămas încarcerați în urma accidentului. 


Unul dintre ei a suferit o fractură deschisă de femur, gambă și transportat la Spitalul Județean Constanța, acolo unde este intubat. Celălalt cadru militar a suferit un șoc hipovolemic și se află, de asemnea, intubat la spital. 


"Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești "Gheorghe Mociorniță", generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ștefan cel Mare și municipiul Constanța. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar.

Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de o comisie de anchetă", a transmis MAPN într-un comunicat de presă


Unul dintre militari a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD. 


Alte 2 persoane și-au pierdut viața în urma accidentului. 




UPDATE   "Cu puțin timp în urmă, am aflat despre nefericitul accident petrecut astăzi pe raza județului Constanța, în care au fost implicați doi militari ai noștri. La fața locului, au primit primele îngrijiri medicale și au fost transferați către unități medicale. Urmăresc cu atenție evoluția de sănătate a acestora și le doresc însănătoșire grabnică", este mesajul transmis de Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde