Galerie FOTO. Probe de foc pentru luptătorii mascați

190

Articole de la același autor

Executarea de trageri de precizie cu armamentul din dotare, în condiții de efort fizic deosebit a reprezentat proba celei de-a doua etape a concursului organizat de Poliția Română, prin Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.


A doua zi a competiției "Cupa Structurilor Speciale de Intervenție" a reunit cele 47 de echipe de luptători ai structurilor de intervenție din cadrul Poliției Române, alături de echipe ale Jandarmeriei Române și Serviciului Român de Informații, în poligonul de antrenament și în baza de pregătire din Băneasa.


Aici, luptătorii au avut de efectuat trageri de precizie, cu armamentul din dotare, după parcurgerea unor trasee complexe și dificile, care le-au pus la încercare capacitatea de efort fizic. Astfel, competitorii au avut de escaladat, contra cronometru, diferite platforme, la înălțime, iar la sol au fost nevoiți să se strecoare printre porticuri de gimnastică, amplasate pentru a spori dificultatea exercițiilor.


Totodată, spiritul de echipă a fost un element esențial în reușita parcurgerii probelor în cel mai scurt timp. Sarcinile au fost astfel strategic împărțite, în cadrul fiecărei echipe, unii luptătorii având de înlăturat obstacole de pe traseu, iar cel mai bun trăgător al echipei fiind desemnat să execute focuri de armă în țintele cele mai dificile. 


Astfel, luptătorii și-au demonstrat capacitatea de concentrare, ochire și țintire cu arma, după ce au fost puși în situații care necesită efort fizic deosebit. 


Probele au fost trecute cu succes de competitori, care și-au folosit la maxim puterea și rezistența fizică, tehnica de abordare a diverselor obstacole și abilitățile de trăgător.


Astăzi, competiția va continua cu ultimele probe de anduranță și orientare în teren în Pădurea Comana, din județul Giurgiu. Echipele care au dovedit, pe parcursul celor trei zile competitive, că sunt cei mai buni, dintre cei mai buni, vor urca pe podium.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5575 secunde