Galerie FOTO. Microbuz de transport persoane, izbit violent de o betonieră

685
1

Articole de la același autor

Microbuzele de transport persoane sunt din ce în ce mai periculoase. De acest lucru s-au convins, vineri, și 11 pasageri care circulau cu un microbuz de pe linia 304 în municipiul Constanța. 


Vineri, nouă persoane au ajuns la spital, fiind implicate într-un accident rutier, în care șoferul unei betoniere a intrat într-un microbuz. În timp ce polițiștii rutieri au stabilit, din primele cercetări, faptul că șoferul betonierei este vinovat pentru nepăstrarea distanței în mers, persoanele pre-zente la fața locului spun contrariul: aceștia îl acuză pe șoferul de maxi-taxi că frâna în continuu și oprea la fiecare câțiva metri "pentru un leu". La finalizarea cercetărilor, oamenii legii vor stabili cine trebuie tras la răs-pundere. 


Opt dintr-o lovitură 
Evenimentul s-a produs, vineri, în jurul orei 14.20. Petre Farin, de 43 de ani, conducea o autobetonieră pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe prima bandă, dinspre stațiunea Mamaia către bulevardul Tomis. La un moment dat, potrivit reprezentanților Serviciului Rutier Constanța, șoferul betonierei nu a respectat distanța regulamentară în mers, astfel că a intrat într-un microbuz de transport persoane, condus în aceeași direcție și pe aceeași bandă de Ștefan Spânoche, de 37 de ani. În urma impactului, opt persoane din microbuz au fost rănite. Deși inițial a fost vorba despre trei victime, la spital au ajuns opt, din cauza faptului că mulți dintre pasageri au început să aibă dureri de membre, lombare și de cap la câteva minute după producerea impactului. La unitatea spitalicească a ajuns și șoferul betonierei. Toate victimele sunt în stare stabilă și au fost diagnosticate cu politraumatisme prin accident rutier. 


"Pentru un leu…"
Persoanele prezente la fața locului și-au arătat nemulțumirea, pe rețelele de socializare, vizavi de compor-tamentul șoferilor de microbuze și despre faptul că, din câte se pare, șoferul maxi-taxiului implicat în accident ar fi oprit de nenumărate ori pentru a lua pasageri.  "Opriri dese… Acești indivizi frânează din senin pentru un leu", spune Georgian P.. Un alt tânăr continuă: "Opresc și în mijlocul intersecției pentru un leu... i-au învățat pe clienți că îi ridică de oriunde dacă flutură banii și au uitat că există stații". La momentul impactului, în microbuz se aflau 11 pasageri, iar capacitatea microbuzului este de 13 persoane. Șoferul betonierei a lăsat urme de frânare de mai bine de 30 de metri pe șosea. Ancheta polițiștilor rutieri va stabili cine este vinovat pentru eveniment.


Comentează știrea

costel
14 septembrie 2014
Locuri de munca urgente!

Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.668 secunde