Galerie foto. Incendiu de amploare lângă Constanța. Pompierii au intervenit cu opt mașini

280
Ieri dimineață a avut loc un incendiu devastator pe strada Iuliu Maniu, din comuna constănțeană Lumina. Un depozit de vopsea a ars în totalitate, degajând un nor de fum dens, care a putut fi observat din municipiul Constanța. Din câte se pare, totul ar fi pornit de la un incendiu de vegetație, iar din cauza vântului, focul s-a extins în scurt timp și la depozit. 


Aproximativ 10 angajați s-au chinuit să stingă flăcările, însă incendiul cuprinsese cutiile de vopsea, astfel că oamenii n-au avut nicio șansă, așa că au alertat autoritățile prin 112. Pompierii ISU "Dobrogea" au intervenit cu șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o autospecială CBRN, destinată intervenției în cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice, radiologice și pentru decontaminarea personalului de intervenție și a celui afectat. 


Pompierii s-au chinuit ore în șir să stingă incendiul, însă misiunea acestora a fost îngreunată de vântul puternic și de cutiile de vopsea și material plastic, extrem de inflamabile.


 Aproximativ opt ore s-au luptat pompierii până când au reușit să stingă complet incendiul. Depozitul a ars în totalitate, pe o suprafață de 1.500 mp, însă nu au fost înregistrate victime. Incinta care a ars aparține societății Eco Bio Magic, cu sediul în municipiul Constanța, care se ocupă cu colectarea deșeurilor.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4164 secunde