Galerie Foto / HAOS PE PODUL DE LA AGIGEA. Prin vânt și ploaie, navetiștii trec podul pe jos

2190
3

Articole de la același autor

Situația cu care se confruntă în prezent cei care tranzitează Podul de la Agigea, în prima azi de restricții, nu este deloc roz.  Chiar și microbuzele de 16 plus 1 călători sunt oprite de polițiști, motivul fiind greutatea de peste 3,5 tone. 




În aceste condiții, navetiștii sunt coborâți la piciorul podului, fiind practic obligați să traverseze podul pe jos de la un capăt la altul, sau să aștepte să fie urcați în microbuze mai mici pentru a fi transportați pe partea cealaltă, de unde să fie preluați de alte microbuze. 




Mai mult, în contextul în care codul portocaliu de ploi toranțiale și furtuni este în plină desfășurare,  oamenii sunt nervoși, ei spun că nu vor trece sub nicio formă podul prin ploaie. Mai mult, mulți dintre cei aflați în această situație au declarat că le este frică să meargă pe jos pe pod pentru că peste tot este plin de cabluri. În prezent nu există nicio pancartă care să avertizeze că podul este închis pentru mașinile de mare tonaj. Un echipaj de Poliție se află la fața locului.


Comentează știrea

cris
1 octombrie 2013
???

Nu înțeleg de ce nu plătește nimeni pt ce se întâmplă,chiar cu pușcăria.

FONDURI UE
1 octombrie 2013
FONDURI UE

Acum este momentul: In 2013 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul:www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Borat
1 octombrie 2013
Hmmmm?!

Mama voastra de autoritati noi mergem pe jos si pe santierul podului nici-un muncitor ca-i ploua pe ingineri si maine o sa spunem ca iar o sa cada podul, chiar cu masini usoare , de jucarie numai ca sa mai sugem niste bani. Azi de dimineata statea poitia la iesire de pe pod, la japca, ca de obicei, nu statea la intrare pe pod sa previna masinile si sa le intoarca, mai au "militienii nostrii" vile de terminat handicapatii dracului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5084 secunde