GALERIE FOTO. GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN CONSTANȚA. CINCI VICTIME! A INTERVENIT DESCARCERAREA

27259
19
Un accident rutier grav s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe I.C. Brătianu, vizavi de Sabroso. Sunt cinci victime! Mai multe echipaje de la Ambulanță și Descarcerare au ajuns la fața locului. Vom reveni cu detalii. 


UPDATE - O ambulanță în misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune se ducea spre Cora, iar la trecerea de pietoni de la Sabroso a surprins o persoană pe trecere, o femeie, pe care a lovit-o. Încercând să evite impactul, șoferul ambulanței a tras de volan, a intrat pe contrasens și a lovit în plin o Mazda oprită la trecere. Ambulanța a ricoșat și a intrat pe trotuar, chiar în stație, izbindu-se în gard. În urma accidentului, trei persoane au fost transportate la spital.


UPDATE - Potrivit pompierilor ISU "Dobrogea" nu au existat persoane încarcerate, la fața locului fiind trimisă o autospecială de la Detașamentul Palas pentru asigurarea măsurilor PSI. Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța precizează că în urma accidentului au rezultat 5 victime, inclusiv cadre medicale, care au fost transportate la spital.


UPDATE - Medicii susțin că în urma accidentului a rezultat rănirea a trei femei și doi bărbați, cu toții fiind conștienți și stabili. 
- o femeie cu fractura de gambă, traumatism toracic, traumatism cranian

- o femeie cu traumatism cranian

- o femeie cu traumatism toracic

- 2 bărbați cu traumatism cranian.

Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
***
29 iunie 2016
Pietoni

Iata pietonul care s-a aruncat, din nou, in fata masinii. Se ignora constient regulile de circulatie, nu se asigura la traversare, se trece pe trecere ca in cantecul "cate unul pe carare"... iata rezultatele...

Jon
29 iunie 2016
Pietoni cretini

Am vazut nenumarate faze in care ambulanta avand sirena si girofar a fost nevoita sa opresca in dreptul trecerii pentru ca nesimtitii o ignorau ......cretinismul a ajuns la un nivel foarte mare !

Xulescu
29 iunie 2016
pfoai

Exact acelasi lucru era sa se intample si sambata in tomis 3, la acea trecere dinainte de sensul giratoriu. Pur si simplu nu a avut nici cea mai mica reactie De la lasa ambulanta sa treaca, a trebuit sa opreasca ambulanta pt a trece ea. Asa ceva nu este admisibil. Exista pietoni care nu stiu regulile de circulatie, ceea ce este trist in ambele cazuri, atat pentru ei cat si pentru soferi.

Florin
29 iunie 2016
Toți cei 3 de mai sus utilizează în gîndire ochelari de cal, adică analizează problema doar dintr-un punct de vedere

O ambulanță are dreptul să meargă mai repede, dar numai în limitele siguranței. Altfel se produc accidente ca cel de mai sus. Pe departe principalul vinovat este șoferul ambulanței; unii din acești șoferi au impresia că-și pot permite orice viteză (!!!) și orice manevră. Ce faci cînd sunt oameni pe trecerea de pietoni, unii din ei infirmi sau bătrîni sau cu copii în brațe? Intri în ei pt. că ești ambulanță ? Clar să fie: o ambulanță NU SE DEPLASEAZă PRIN AER (!), o ambulanță se deplasează printr-un ORAȘ HIPERAGLOMERAT !!! și principala problemă a celui care o conduce este să nu facă alte victime!

Florine
29 iunie 2016
esti un gaozar

cand o sa-ti friga buza dupa o salvare, sper ca soferul salvarii sa opreasca la toate semafoarele, sa astepte la toate trecerile de pietoni, sa ajunga la tine fix dupa ce ti-a crapat aproapele.

Ramona
29 iunie 2016
Pt. rateul uman care nu are nici macar curajul sa semneze si care a scris "esti un gaozar "

Esti un cocalar care ti-ai cumparat masina vinzind seminte la coltul strazii si practicind meseria "cazani, lighiani". Tu, ca un veritabil paria ce esti, deoarece ți-ai cumparat un sicriu pe roți de 200 euro, adus din cimitirele din Germania, cum ai putea înțelege că un pieton aflat pe trecere nu poate să dispara instantaneu pt. ca un un idiooot care conduce o ambulanta, și care nu are ce cauta practic pe o ambulanta din simplul motiv ca e idiooot, se apropie de el cu viteza unei torpile? Deci, stimabile cocalar, revizuiesteti gindirea de paria cu sicriu de 200 euro.

Vasile
29 iunie 2016
x

Discutii inutile. AMBULANTA in misiune (cu semnale regulamentare) are prioritate, inteligentilor. Toate regulile de circulatie SE SUSPENDA in prezenta ei, de-aia isi semnalizeaza prezenta. Nu te apuci sa traversezi ca vita crezand ca ai prioritate ca pieton sau ierbivor. Un eventual accident cu o ambulanta in misiune NU E DIN VINA SOFERULUI DE AMBULANTA, indiferent de circumstante.

O
29 iunie 2016
Pla

Se poate ca ambulanta sa nu fi fost in misiune, soferii de ambulanta mai abuzeaza de acest lucru si pornesc semnalele abuziv. Ce ar cauta o ambulanta cu semnalele pornite in timp ce se retrage catre garaj??? Pentru ca daca era o urgenta ar fi trebuit sa mearga in sens invers, ci nu catre garaj, garajul fiind amplasat la 300 m catre distanta la care se indrepta ambulanta.

Dorin
29 iunie 2016
ia sa o puna pe femeia

de pe trecere sa plateasca daunele produse si zilele de spitalizare, poate-i trece pofta sa traverseze fara sa se asigure.

ion
29 iunie 2016
politia rutiera

de ce nu fac cei de la rutiera actiuni la fel de dese precum cele cu radar si cu traversarea pietonilor care se arunca in fata masinii la treceri fara sa seasigure si sa fie amendati

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7317 secunde