Galerie foto / GRAV ACCIDENT RUTIER. Microbuz plin cu pasageri, lovit în plin de o Dacie. UN MORT și cinci răniți

2413

Articole recomandate

Autoritățile din Piatra Neamț au declanșat Codul roșu de intervenție, în urma unui accident rutier produs sâmbătă, în cartierul Văleni, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte cinci au fost rănite.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Elena Bulgărea, a declarat, pentru AGERPERS, că autorul accidentului este un bărbat în vârstă de 59 de ani, care se afla la volanul unei Dacii Solenza.

"Șoferul în vârstă de 59 de ani a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a izbit de un microbuz în care se aflau mai mulți călători. În urma impactului bărbatul a decedat, iar cinci pasageri din microbuz au fost transportați la spital cu răni ușoare. Autorul accidentului se afla în evidența medicilor cu boli cardiovasculare și se ia în considerare faptul că acesta ar fi suferit un atac de cord", a declarat Elena Bulgărea.

Răniții în urma accidentului au fost transportați cu patru ambulanțe la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

Din primele investigații medicale, patru dintre persoane au suferit răni ușoare, iar a cincea persoană are răni grave. Între cei cinci răniți se află și doi copii, care au suferit contuzii minore, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9018 secunde