Galerie FOTO. GRAV ACCIDENT RUTIER ÎN CONSTANȚA. MAȘINĂ PROIECTATĂ ÎN ZID! O VICTIMĂ!

1680
5

Articole de la același autor

Un accident rutier grav s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe bulevardul I.C Brătianu, în zona Doi Cocoși. Din primele informații, un autoturism marca Dacia Solenza, de culoare albastră, a fost proiectat în zidul unei case. 


UPDATE - În aceste momente, se circulă cu dificultate dinspre Valu lui Traian către Constanța, cozile de mașini se întind pe zeci de metri.


UPDATE -  Șoferul unui autoturism marca Dacia Solenza, care circula dinspre Valu lui Traian către Cora, a tras de volan pentru a evita impactul cu o altă mașină care a frânat brusc la trecerea de pietoni, a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, lovind în plin un pieton. Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.













Comentează știrea

jack
24 noiembrie 2015
Apa calda

Cand se rezolva in Constanta problema cu apa calda. Mai precis,RADET sa monteze pompe de recirculatie si sa avem apa calda cand deschidem robinetul ! Ne tot mintiti ca facem economii, dar noi consumatorii platim de zeci de ani tone de apa care o lasam sa curga pana vine apa calda!!! Unde s-au dus miliardele astea din hotia asta ????

Mos Craciun
24 noiembrie 2015
Pompe de recirculare RADET

La anul si la multi ani !

Sponsor RADET
24 noiembrie 2015
Sa fie condamnati

Cum nu le este rusine inginerilor de la RADET sa recunoasca furaciunea pe fata cu apa calda. Trebuie instalate pompele de circulatie si in plus debitmetre pe retur pentru a face calculul consumului real. Au renuntat la pompele de circulatie, pentru ca altfel un singur debitmetru pe tur ar fi inregistrat eronat consum + recirculare.

Răspuns la: Apa calda
Adăugat de : jack, 24 noiembrie 2015
Cand se rezolva in Constanta problema cu apa calda. Mai precis,RADET sa monteze pompe de recirculatie si sa avem apa calda cand deschidem robinetul !...
claudia
24 noiembrie 2015
bani pe net

În orice problemă există o oportunitate! !! Cautam parteneri retea Marketing Mondial !! Începe ziua făcând, mai întâi, ordine... în gândurile tale. Asta fac liderii adevărați!Abia după ce îți este clar ce vrei SĂ FACI, SĂ FII și SĂ OBȚII, ACȚIONEAZĂ!!! Oferte de lucru-Operator OnLine ! Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania ! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal de comision! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa circa 3 luni de activitate ! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul INFO la adresa de email [email protected]

Pintea
24 noiembrie 2015
Mori cu zile

In imagine se vede trecerea de pietoni care a fost pusa langa un stalp ,intr-o zona ingusta a trotuarului .Mergi spre Cora langa str Alba Iulia exista inca o trecere de pietoni la 200 m.Trecerea din imagine TREBUIA PUSA INAPOI CU 100 m SA FIE INTRE STATIILE DE AUTOBUZ EXACT PE MIJLOCUL PIETEI .Numai la noi se poate asa ceva sa pui trecerea de pietoni intr-un loc ingust aproape de un stalp si aproape de intersectia a doua strazi.In locul unde este actuala trecere pietonul nu are nici o sansa de a fugi daca ajunge intre stalp si casa si mai vine si o masina ca cea din imagine estei victima sigura.Locuitorii din zona decat sa mearga 300 m de la statia de autobuz la trecerea de pietoni prefera sa-si puna viata in pericol ,traverseaza in fuga 4 benzi aglomerate cu ochii la masini dar si la politisti.. Inainte de sistematizare trececerea era inainte de strada din imagine IH Radulescu care da in bulevard.Cei care veneau din IH Radulescu se asigurau fata de masinile de pe drumul prioritar si faceau dreapta .Acum nici nu poti face bine dreapta ca vii cum botul masinii in trecerea de pietoni.La noi cand un lucru a functionat bine trebuie stricat .

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Spulberate  de o motocicletă
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Accident provocat  de un octogenar
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A plonjat cu mașina în piscină
Pagina a fost generata in 0.4282 secunde