Galerie Foto - DUBLĂ tragedie pe litoral! Tată și fiică luați de valurile mării, decedați după zeci de minute de resuscitare

3252
11

Articole de la același autor

UPDATE - Eforturile medicilor au fost în zadar. După zeci de minute de resuscitare, aceștia au constatat decesul fetiței.


UPDATE -  Fetița a fost găsită. Salvatorii depun eforturi pentru resuscitarea ei, dar se pare că șansele sunt slabe ca micuța, aflată în stop cardio-respirator, să scape cu viață. 


UPDATE - Florin Popa, în vărstă de 35 ani, a decedat, în pofida încercărilor de resuscitare. Copilul acestuia, Alexia Andreea Popa , în vârstă de cinci ani, este dispărută în continuare în apele învolburate ale mării.


UPDATE - Se pare că în jurul orelor 10,20, bărbatul a intrat în apă cu fiica sa care se afla într-o bărcuță pneumatică. La un moment dat, mai mulți turiști au observat semnele disperate făcute de bărbat, au sărit în apă pt a-l ajuta, l-au adus la mal, au început resuscitarea, însă a fost prea tărziu.


De pe mal, soția bărbatului plângea și striga după fata ei, astfel că salvamarii s-au întors în apă pentru a o căuta, însă fără succes. Căutările continuă și la această oră, fiind agrenate mai multe echipe formate din salvamari, scafandri și voluntari. 


UPDATE - Turiștii care au văzut întreaga scenă dau vina pe salvamari, spunând că Centrul de Salvamari se află la mai bine de 200 metri de locul tragediei și, mai mult, aceștia nu ar fi intervenit la timp. În replică, Gabi Culea, șeful Serviciului Salvamari spune că în mod legal, centrele se află la 300 metri depărtare unul de altul și că ei au încercat să le restrângă tocmai pentru intervenția rapidă, însă acest lucru nu s-a concretizat. Acesta mai spune că salvamarii au intervenit rapid și cu precizie.


UPDATE - Trei persoane, mamă, tată și fiică au venit pentru o vacanță la mare. Azi dimineață, bărbatul, în vârstă de 35 de ani a intrat în apă cu fiica sa, în vârstă de doar cinci ani. Văzând că trece timpul, iar cei doi nu se întorc, soția bărbatului a sunat îngrijorată la 112. Bărbatul a fost găsit și este resuscitat, în aceste momente, de cadrele medicale. Fetița de cinci ani, însă, nu este de găsit. 


Pompierii de la ISU Dobrogea au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, despre faptul că două persoană s-au înecat în Marea Neagră, în stațiunea Mamaia, zona hotelului Rex.  Militarii, dar și cadrele medicale se deplasează în aceste momente la fața locului. 


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
cta
30 iulie 2014
salvamarii?

dar salvamarii unde sunt?

nicusor daniel constantinescu
30 iulie 2014
salvamari

Cum unde sint salvamarii? Nu e de ajuns unul singur si sef salvamar pe nume de detinut radu stefan cel mare prost mazare? Eficienta maxima.noaptea vesel ziua trist.deh...artist.penibil

costy
30 iulie 2014
salvamar

Sunt salvamari chiar daca sunt prost platiti isi fac datoria dar turistii sunt prea idioti cand le zic sa nu se aventureze in larg ca sunt valuri.Exact ca in cazul de acum cateva zile tot din mamaia

Valul mare
30 iulie 2014
Marea neagra

I-a luat cumva valul de la mal ori s-au aventurat ei! Salvamarul are dreptate. Sper ca fata sa fie gasita in viata.

sss
30 iulie 2014
ca la doctor

Bineinteles ca salvamarii sunt de vina, doar nu parintii ! Tipic romanesc ! Ca la doctor, vii in ultimul moment, nu se mai poate face nimic, mori si dupa aia doctorii sunt de vina ! Are cineva idee ce salarii au salvamarii ? Aviz tuturor turistilor: marea cere RESPECT, nu e club de fite ! Am vazut oameni in toata firea trasi de curenti la apa pana la brau! Nu vii la mare sa faci ce te taie capul ca sunt salvamarii si oricum te scapa ! Vii la mare cu respect, la fel ca la munte, nu-l dai, risti sa platesti pretul suprem !

dr akon
30 iulie 2014
salvamarii???

Da au o vina,aceea ca nu sunt mai multi!La cati bani cere primaria constanta de la agentii economici sigur numarul lor se poate dubla desigur si salariul si echipamentele.Dar noi cheltuim 50000 de euro saptamanal pe carnaval.Si ca o solutie pentru ca nu avem cine stie ce sezon propun un proiect de incadrare a lor la IGSU(Ma rog daca au studiile necesare )Beneficii:Alta autoritate si coordonare Buna precum si raspundere.Altfel nu facem nimic

vali
30 iulie 2014
vesta de salvare

Pai am inteles ca au intrat cu o barca in apa. Si nu stiau sa inoate, cel putin tatal, macar sa faca pluta. Prostia tatalui, daca era responsabil ii lua fetei o vesta de salvare,din cea mai ieftina. Ce sa faca salvamarii daca se duc ca toporul la fund...

nrc
30 iulie 2014
pff

55 lei/zi castiga un salvamar.

anti gunoaie si mizerie
30 iulie 2014
din centrul orasului,peninsula si cam in toate cartierele orasului

doresc sa protestez impotriva nesimtirii primarului, a parazitismului angajatilor primariei si neimplicarea generala a insti tutiilor subordonate primariei 1, sa va fie rusine ca orasul asta e plin de maidanezi si gropi de gunoi2,politia locala nu se implica cu mai nimic in solutionarea problemelorscandalurilor nocturne,3,majoritatea angajatilor primariei freaca menta in birouri..sunt doar cateva din nemerniciile aruncate asupra bietilor constanteni de cand a venit ciiuma mazareasca...iata si problema carutelor care merg de-a valma cu gunoaie si peturi -asta cand nu fura -merg rromii sau aia de la tzara nestingheriti de nimeni prin oras,desi e interzis de lege,problema e tot in raspunderea primariei si a politiei locale care e in subordinea lui mazare acum ...ce draku faceti, putorilor?

abraxas
31 iulie 2014

nu " sef salvamar", ci super salvamarul Mazare in costum vargat galben cu portocaliu

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Social : O mie de lampioane pentru copii
Pagina a fost generata in 0.3594 secunde