Galerie FOTO. Descindere DNA la UMC! Profesori și elevi, suspectați de luare și dare de mită! - UPDATE

14558
28

Articole de la același autor

În urmă cu puțin timp, anchetatorii DNA au descins la Universitatea Maritimă Constanța, informează surse din cadrul instituției. Potrivit primelor informații, se pare că "vizita" procurorilor are legătură cu evenimentele din ultima vreme din cadrul Universității, sute de studenți protestând după ce s-au trezit repetenți sau exmatriculați. 

Citește și Anchetă DNA la UMC. Noi informații ies la iveală. Corupție în cadrul Facultății de Navigație și Electromecanică



UPDATE - Universitatea este păzită de jandarmi, care nu permit accesul in incintă decât pe bază de carte de identitate. În urmă cu puțin timp, profesorul Cornel Panait a ieșit din clădire.

UPDATE - În aceste momente, procurorii anticorupție controlează toate cataloagele. De asemenea, aceștia se află în posesia unor liste ce conțin numele profesorilor care urmează să fie audiați. Vinerea trecută s-ar fi încercat efectuarea unui flagrant, dar, potrivit unor surse, acest lucru s-ar fi aflat, și implicit planul a eșuat. Mai mult, decizia de amânare a sesiunii de examene vine pe fondul scurgerii de informații potrivit cărora universitatea urmează să fie percheziționată.

Citește și ... CORUPȚIE LA UMC: PROFESORI CU VECHIME IMPLICAȚI. SUSPICIUNI de FRAUDĂ la 13 MATERII!



UPDATE - Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța confirmă că se fac cercetări la UMC într-un caz de corupție. Surse din cadrul anchetei spun că este vorba despre un profesor și trei studenți care ar fi luat, respectiv dat mită, pentru examenul de licență. Procurorii DNA fac percheziții la domiciliile celor patru.

"Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, împreună cu ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție efectuează percheziții domiciliare la patru persoane suspecte și în cadrul Universității Maritime Constanța, cu privire la comiterea infracțiunilor de corupție, în referire la fraudarea examenelor din sesiunile iunie și septembrie 2013"

UPDATE - Surse din cadrul UMC susțin că anchetatorii au venit cu o listă de materii la care studenții ar fi primit note mai mari. Mai mult, există suspiciunea că alte persoane ar fi dat examenul în locul unor studenți. Ar fi vorba despre șapte materii. Doar cadrele didactice pot intra în universitate, în rest accesul fiind restricționat.

Citește și... Corupție la UMC. Trei profesori și doi studenți, aduși la Parchet pentru audieri

Citește și Anchetă DNA la UMC. Activitățile cu publicul au fost sistate pentru ziua de azi






















Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
ct
19 septembrie 2013
spaga

de ani de zile, Ro scoate semianalfabeti cu diplome de titrati...evident,totul are un pret,DNA ar trebui sa le ia averea la puricat profesorilor...legea 18 s-a abrogat,sau nu?

bravo!
19 septembrie 2013
ion

Era si cazul!!!Copii de politisti ce nu dau pe acolo si se lauda la colegi ca iau examenelele pe bani si scapa ca rezolva tata!

bo u le
19 septembrie 2013
xxx

bo u le ce treaba au copii de politisti cu facultatea de marina? nu vad legatura..de ce nu ai zis copii de dulgheri sau copii de soferi si te ai gandit la politisti..

sara
19 septembrie 2013
ttt

eu cred ca sunt niste interese la mijloc! universitatea maritima a evoluat foarte mult din 2004 si cred ca a inceput sa deranjeze

Sile
19 septembrie 2013
Tema

Ptr nr.2.Nu exista lg 18,dar exista legea ANI pe care Ponta si Crin vor s-o desfiinteze. Legea ANI spune ca la sesizare se verifica averea dlui profesor si daca este mai mare decat veniturile legale so dovedite este caz de puscarie si de confiscare. Ptr nr 4. Despre politisti ptr ca sunt alaturi de judecatori cei mai mari corupti.

absolvent
19 septembrie 2013
Pacat de prestigiul institutiei!!!

Pacat ca aceasta institutie este manjita si calcate de nishte neica nimeni fosti turnatori actuali procurori care nu ar reusi sa faca afta intr-un sistem real democratic si competent.Profesorii si cadrele didactice de la UMC impreuna cu doamna Rector merita toata stima si sustinerea pentru ca trimit ofiteri de marina pe marile si oceanele lumii, care sunt competenti si isi indeplinesc serviciul cu responabilitate si profesionalism intr-o piata a concurentei, fie din Europa sau de pe alte cntinente. Lasati profesorii in pace sa-si faca treaba si nu-i mai tarat in scandalul neputintei aratand Europei ca faceti curatenie. Cei care nu sunt cometenti sunt eliminati profesional de pe piata fortei de munca, pe mare nu merge cu pile spagi sau vorbe, aici stii sau nu stii, nu stii ai plecat acasa cu costurile de rigoare, suportate de catre cel care a gresit. Asa ca luati-va mainile alea murdare de pe aceasta institutie de prestigiu International. Rog toti absolventii care mananca o paine de pe urma acestei institutii sa ne aliem impotriva acestor minti de lemn si sa le demonstram ca am absolvit aceasta Univeristate de prestigiu pe merit iar acum suntem in contact cu companii de prestigiu, care ne respecta pregatirea profesionala dobandita in facultate

rex
19 septembrie 2013
subiect

nu sti ce e in cadrul facultatii , fiecare profesor are pretul lui , toti studentii stiu cat costa fiecare examen..

Răspuns la: ttt
Adăugat de : sara, 19 septembrie 2013
eu cred ca sunt niste interese la mijloc! universitatea maritima a evoluat foarte mult din 2004 si cred ca a inceput sa deranjeze
profesor
19 septembrie 2013
PANAIT ANGHEL de la OVIDIUS=SPAGARUL FORTE

Panait Anghel ,directorasul fante care isi bate joc de studentii carora le ia banii pentru examene si porma ii pacaleste ca nu au venit la restante si din aceasta cauza nu au trecut anul.manca-l-as eu pe Panait Anghel ca urmeaza sa-si ia ferrari

profesor(e)
19 septembrie 2013
vai steaua ta profesor(e)

daca asa scriai si la examen, eu nu iti luam bani, te bateam direct. cum sa scrii mai 'porma'???? PORMA mai?????Doamneeeee!!!!

absolvent
19 septembrie 2013
Pacat de prestigiul institutiei!!!

Pacat ca aceasta institutie este manjita si calcata de nishte neica nimeni fosti turnatori actuali procurori care nu ar reusi sa faca fata intr-un sistem real democratic si competent.Profesorii si cadrele didactice de la UMC impreuna cu doamna Rector merita toata stima si sustinerea pentru ca trimit ofiteri de marina pe marile si oceanele lumii, care sunt competenti si isi indeplinesc serviciul cu responabilitate si profesionalism intr-o piata a concurentei, fie din Europa sau de pe alte continente. Lasati profesorii in pace sa-si faca treaba si nu-i mai tarati in scandalul neputintei aratand Europei ca faceti curatenie. Cei care nu sunt competenti sunt eliminati profesional de pe piata fortei de munca, pe mare nu merge cu pile spagi sau vorbe, aici stii sau nu stii, nu stii ai plecat acasa cu costurile de rigoare, suportate de catre cel care a gresit. Asa ca luati-va mainile alea murdare de pe aceasta institutie de prestigiu International. Rog toti absolventii care mananca o paine de pe urma acestei institutii sa ne aliem impotriva acestor minti de lemn si sa le demonstram ca am absolvit aceasta Univeristate de prestigiu pe merit iar acum suntem in contact cu companii de prestigiu, care ne respecta pregatirea profesionala dobandita in facultate

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1184 secunde