Galerie foto. Constanța marchează un an de la tragedia de pe lacul Siutghiol

186
2

Articole de la același autor

Astăzi se împlinește un an de la prăbușirea elicopterului SMURD în apele lacului Siutghiol.

Pe 15 decembrie 2014, un elicopter SMURD, care transportase de la Tulcea la Spitalul Județean Constanța un pacient cu embolie pulmonară, s-a prăbușit în apele lacului Siutghiol. 


Medicul Laura Vizireanu, asistenta Gabriela Harton, pilotul elicopterului, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, și copilotul aparatului de zbor, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, și-au pierdut viața în teribilul eveniment. 



Comentează știrea

Shark
15 decembrie 2015
Măsuri luate la un an de la tragedie

Păi cum marchează? Ce măsuri s-au luat pentru a se putea salva oamenii și nu a mai fi balbaiala care a fost. Asta ar trebui să scrii ca jurnalist.

gica contra
15 decembrie 2015
Ironia sortii!

La momentul accidentului, la baza nautica a CERONAV (distanta max 10 min cu barca rapida) avea loc un curs de salvare a persoanelor din elicopter cazut in apa (specific offshore)!!! Erau inclusiv scafandri de asistenta echipati cu tot ce trebuie. Un simplu telefon de la ISU, Prefectura, oricine altceva si oameni extrem de pregatiti puteau ajunge in cateva minute sa-i salveze pe supravietuitori. In apropiere sunt si bazele nautice ale GSP si SRI, care au de asemenea barci performante, dar nici la ei nu a apelat nimeni! Organizarea a fost dezastruoasa!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4609 secunde