GALERIE FOTO. CINE SUNT TINERII DIN "MAȘINA MORȚII"

29263
3
Doi băieți au murit și alte două fete se zbat între viață și moarte, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp. Tragedia s-a petrecut în zona Butoaie din Mamaia. Cei patru tineri din Năvodari, implicați în accident sunt: Emanuel Coroma, Ioana Dima ,  Veronica Anabella Vezeteu  și Adrian Bîcu (șoferul mașinii implicate în accident, un Ford Focus cu numărul de înmatriculare  CT-10-HFF)






Comentează știrea

rambo
4 martie 2016
sigur ca da...

doua puzzulici au vrut sa impresioneze doua pizzdulici... puzzulicile sunt acum in sicrie si pizzdulicile raman handicapate pe viata... s-a dus frumusetea pasaricilor.

Gica
4 martie 2016
Ce semeni aia culegi

Daca mergi cu 150 , iti cam cauti singur moartea ! Nu erau pe autostrada in Germania, nu? Si unul era puscarias, asa ca mai usor cu mila!

Vasilica Florina
4 martie 2016
Colaborare cu câștiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar!

Selectăm urgent persoane din toate localitățile țării, pentru colaborare part-time sau full-time. Câștigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima lună, iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă și cerem același lucru. Pentru mai multe informații, solicitați acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0887 secunde