Galerie FOTO - Accident rutier grav în județul Constanța! - UPDATE

1931

Articole de la același autor

UPDATE -  Andreia Frățilă de 29 de ani, din Constanța conducea un Renault pe DN 22, dinspre Constanța către Tulcea. La un moment dat, ajungând la kilometrul 270, din cauza neatenției în conducere, șoferița a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat într-un alt Renault, condus din sens opus de Gheorghe Smădu, de 31 de ani, din Mihai Viteazu. 


În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate, fiind necesară intervenția serviciului de Descarcerare. Șoferul de 31 de ani, dar și un pasager, Marius Gănuci, au fost transportați la spital suferind răni ușoare și fiind în afara oricărui pericol. Însă șoferița care a provocat accidentul, dar și Constantin Costache, de 48 de ani, pasager în cea de-a doua mașină au ajuns la spital în stare critică, suferind răni grave. Starea lor este delicată.


UPDATE - În jurul orelor 08:20, o femeie de 29 de ani conducea pe DN 22, dinspre Constanța spre Tulcea. Ajungând la km 270, din cauza neatenției, soferița a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 31 de ani. În urma impactului, cei doi șoferi, dar și alți doi pasageri din cea de-a doua mașină au fost transportați de urgență la spital, pentru două dintre persoane fiind necesară intervenția serviciului de Descarcerare, întrucât erau blocate în mașini.


Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață pe DN 22, în apropiere de popasul Tașaul. Un autoturism Dacia Logan s-a izbit frontal cu un autoturism Renault Clio. În acest moment, un echipaj al Serviciului de Ambulanță și un echipaj de la Descarcerare se află la fața locului. Din primele informații se pare că cel puțin două persoane au fost grav rănite. Vom reveni cu amănunte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în stațiunea Mamaia
Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Ovidiu
Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Biciclist lovit de microbuz
Pagina a fost generata in 1.8693 secunde