Galerie FOTO - Accident rutier grav. Două persoane, în stare critică

2295
5

Articole de la același autor

Două persoane au ajuns la spital în stare gravă, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs, ieri, în jurul orei 8.20, pe drumul care leagă Constanța de Tulcea. 


Andreia Frățilă de 29 de ani, din Constanța conducea un Renault pe DN 22, dinspre Con-stanța către Tulcea. La un moment dat, ajungând la kilometrul 270, din cauza neatenției în conducere, șoferița a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat într-o Dacia Logan, condusă din sens opus de Gheorghe Smădu, de 31 de ani, din Mihai Viteazu. 


În urma impactului, două per-soane au rămas încarcerate, fiind necesară intervenția serviciului de Descarcerare. Șoferul de 31 de ani, dar și un pasager, Marius Gănuci, au fost transportați la spital suferind răni ușoare și fiind în afara oricărui pericol. Însă șoferița care a provocat accidentul, dar și Constantin Costache, de 48 de ani, pasager în cea de-a doua mașină au ajuns la spital în stare critică, suferind răni grave. Starea lor este delicată.


Comentează știrea

Dementa
9 aprilie 2014
Machidoanca

Ea si majoritatea care umbla pe drumul spre Tulcea. Au muls oile, au dat spaga pentru carnete si acum conduc ca la stana

yo
9 aprilie 2014
auau

ANDREEA nu andreia

sclyper
9 aprilie 2014
x

Ai fost tu cu ea cand a dat spaga sau cand a muls oile?

vlad
11 aprilie 2014
accident

Pt andreea iliescu Cine ti.a zis tie ca soferita a fost de vina?!!! Informati.va bine inainte de a scrie asemenea PROSTII SI BALARII!!!! Habar nu ai de acest accident si cum s.a produs!!!!TINE.TI PROSTIILE PENTRU TINE Iar pentru cei care cred ca nu era o soferita buna aflati ca conduce masina de ani de zile in orice conditii mult mai bine decat majoritatea șoferilor, neavând nici macar un avertisment de la politie!!!!

aniela
11 aprilie 2014
pt toti desteptii

Probabil in lipsa unei vieti personale proprii si a unei lipse totale de educatie va e f usor sa va dati toti cu parerea ignorand faptul ca e vorba de viata unor oameni pe care nici macar nu ii cunoasteti.Din pacate se pare ca toti sunteti specialisti in expertiza auto cand de fapt ar fi cazul sa va vedeti de viata voastra.Si Adriana Iliescu nu stiu dc ai dreptul legal sa faci public numele persoanei implicate in accident si sa afirmi ca femeia de la volan era vinovata atata timp cat nu s a incheiat expertiza auto.Lumea e mai frumoasa cu oameni ca Andreia (f corect scris) asa ca va doresc sa fiti toti la fel de buni si constiinciosi ca ea si nu Animale ca voi

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în stațiunea Mamaia
Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Ovidiu
Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Biciclist lovit de microbuz
Pagina a fost generata in 2.9816 secunde