Furau pavele de pe marginea drumului

310
Furau pavele  de pe marginea drumului - pavele1-1454950240.jpg

Articole de la același autor

Ne plângem că țara se duce de râpă și că cei de la putere ne vor doar răul și își bat joc de viețile noastre. În timp ce unii dintre noi ne plătim taxele la stat și ne dorim să locuim într-o țară europeană, alții doar dau din gură. Din punctul de vedere al șoselelor suntem sub nivel, dar atât timp cât cei care populăm străzile nu ne vom schimba, țara așa va merge în continuare.

Patru indivizi au ajuns în atenția anchetatorilor, după ce au fost prinși în noaptea de luni spre marți, la furat. Polițiștii din Năvodari i-au observat pe suspecți în timp ce încărcau într-un microbuz mai multe pavele de pe marginea Drumului Județean 226. Oamenii legii spun că pavelele se aflau pe margine, deoarece urmau să fie folosite pentru finalizarea tronsonului Năvodari - Lumina.

Cele 307 pavele au fost recuperate și predate societății păgubite. M. Ș. în vârstă de 16 ani, D. V. în vârstă de 27 ani, D. A. în vârstă de 40 de ani și B. I. în vârstă de 27 de ani, toți din Comuna Lipnița, județul Constanța sunt cercetați de oamenii legii pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a indivizilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși la furat de combustibil
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Fura de la butelii până la alimente
Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși în flagrant, cu lemnu-n sac
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Jaf de 3.000 de lei
Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Furau lemne pentru a se încălzi
Pagina a fost generata in 0.6288 secunde