Video Foto și Video / Din seria: cocalari prin Mamaia. LA PLIMBARE, COCOȚAT PE "MERȚAN"

958
2

Articole recomandate

Un turist din Mamaia a fost filmat în trafic în timp ce se plimba cocoțat pe capota unui Mercedes. Cel mai probabil, acesta a vrut să fie sigur că este văzut de toata lumea. 


Imaginile au fost surprinse de cei de la Claboo Media și postate pe pagina lor de Facebook. Turistul este preocupat de butonarea telefonului mobil și chiar se poate vedea pe chipul său cât de mândru este de aventura sa pe capota mașinii.



Chiar dacă acesta nu a fost prins în flagrant de niciun polițist, oamenii legii s-au autosesizat, după ce imaginile video au fost postate pe Internet, scrie evz.ro.


Comentează știrea

Florin
21 iulie 2015
Garantia seriozitatii!

Este timpul sa castigi bani! Aceasta oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte simpla si se poate desfasura in timpul liber. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

io
21 iulie 2015
PESTII DIN BRAILA

cocalarul ăsta din brăila si încă vreo 3 masini ca asta descarcau sâmbătă noaptea fetele scoase la produsele in Le Ga Ga aviz politistilor.

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Iulie 2015
Stire din Social : Week-end de foc la Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4115 secunde