FOTO - INCENDIU în căminul studențesc din zona Pescărie! - UPDATE

378
1

Articole de la același autor

UPDATE  - Incendiul a izbucnit într-o cameră de la etajul patru. În încăpere se aflau doi băieți. Aceștia au primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesară transportarea lor la spital.


Pompierii constănțeni au fost solicitați, în urmă cu puțin timp, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o cameră din căminul studențesc din zona Pescărie. La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD. Din primele informații, a ars o saltea dintr-o cameră. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric.




Comentează știrea

marketglory
28 septembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Incendiu terbil în apropiere de Constanța
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Incendiu la Complexul Turist Enigma
Pagina a fost generata in 0.4536 secunde