Fostul vicepreședinte al FC Farul, Cristi Munteanu, a scăpat de închisoare

140

Articole de la același autor

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis, vineri, încetarea procesului penal împotriva fostului fotbalist Cristian Munteanu, acuzat de procurori de complicitate la tentativă la infracțiunea de înșelăciune, în legătură cu furtul unui autoturism de lux

Cristian Munteanu, fost fotbalist și vicepreședinte al FC Farul, a fost condamnat, inițial, de Curtea de Apel București, în decembrie 2012, la cinci ani de închisoare cu executare. Instanța supremă a admis, însă, recursul formulat de fotbalist și a decis încheierea procesului penal împotriva acestuia, urmare a "împăcării părților". Referitor la fotbalistul Andrei Mărgăritescu, anchetat în același dosar, magistrații au decis o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare.

Reamintim că, în aprilie 2011, mai mulți fotbaliști au fost ridicați de mascați, într-un dosar de furturi de mașini de lux, printre aceștia numărându-se și Cristian Munteanu și Andrei Mărgăritescu. Cei doi au fost trimiși în judecată pentru fals în declarații, uz de fals și tăinuire într-un dosar în care erau cercetate mai multe persoane care înșelau companiile de asigurări cu furturi fictive ale unor autoturisme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.389 secunde