Fostul șef al DGIPI, urmărit penal pentru deturnare de fonduri

170
1
Fostul șef al DGIPI, urmărit penal pentru deturnare de fonduri - instanta1355353587-1455542795.jpg

Articole de la același autor

Fostul șef al DGIPI, chestorul principal de poliție Nicolae Gheorghe este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu, în formă continuată și deturnare de fonduri, a anunțat luni DNA.


Potrivit comunicatului DNA, patru înalți oficiali din Departamentul de Informații și Protecție Internă (DGIPI) sunt urmăriți penal pentru complicitate la abuz în serviciu și deturnare de fonduri.


Astfel, chestorul principal de poliție Nicolae Gheorghe, fostul șef DGIPI, este urmărit penal pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și deturnare de fonduri.
În același dosar mai sunt urmăriți penal și alți oficiali din DGIPI.


Astfel, Gabriel Pavel Nicolae, comisar șef de poliție la data faptei șef al Serviciului Juridic din cadrul DGIPI, este urmărit penal pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.


De asemenea, Marian-Dănuț Iacob, comisar șef la data faptei șef al Diviziunii Administrative în cadrul DGIPI, este urmărit penal pentru deturnare de fonduri în formă continuată.


Nelu Zărnică, chestor principal de poliție la data faptei adjunct al șefului DGIPI, cu rang de subsecretar de stat, este urmărit penal pentru deturnare de fonduri.


Comentează știrea

lGVaZdub
30 aprilie 2016
rYzKvIskjnmZ

Euos8j zyugdxdnphwq, [url=http://rpsbpwefsmga.com/]rpsbpwefsmga[/url], [link=http://ermkjwnpswyy.com/]ermkjwnpswyy[/link], http://xgbzlsirqyqw.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8935 secunde