Fost executor judecătoresc, trimis în judecată de DNA Constanța

522
2
Fost executor judecătoresc, trimis în judecată de DNA Constanța - trimitereinjudecata-1478799585.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Constanța, au trimis-o în judecată, în stare de libertate, pe Rusu Cătălina, fost executor judecătoresc. Anchetatorii o suspectează de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și tăinuire. Potrivit informațiilor din rechizitoriul întocmit, procurorii susțin că, la data de 21 ianuarie 2016, Rusu Cătălina, în calitate de executor judecătoresc, și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu cu încălcarea legii, în contextul procedurilor de executare silită, în cadrul unui dosar înregistrat pe rolul biroului său. Concret, potrivit informațiilor furnizate de anchetatori, "inculpata a procedat la vânzarea prin licitație publică, contra sumei de 234.000 lei, a unui teren asupra căruia, anterior, fusese instituit sechestru asigurător de către Direcția Națională Anticorupție în dosarul mediatizat prin comunicatul nr. 271/VIII/3 din 28 octombrie 2008 și despre care cunoștea că provenea din săvârșirea unei infracțiuni", precizează reprezentanții DNA.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a comunicat că se constituie parte civilă cu suma reprezentând contravaloarea terenului vândut de către inculpata Rusu Cătălina. Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel Constanța. 

Comentează știrea

un constantean
11 noiembrie 2016
s-a terminat cu profesia

Cauta-ti alta meserie ca aici nu se mai poate. Dreptul cu condamnare penala te face definitiv incompatibil pt functie.

Gigi
29 ianuarie 2017
Executori de 'doi bani'

Aceasta 'pseudo-executoare' nu are nimic de a face cu actul de justitie. Sunt sigur ca da 'la greu' sa aibe si ea dosare de executare, dar acest lucru se intampla in detrimentul creditorilor cat si in a celor executati! Tara 'de doi lei' si nu inteleg cu in aceasta profesie pot castiga atatia bani, aceste persoane care nu au nimic de-a face cu dreptul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3785 secunde