Forțele Navale Române, eveniment aniversar la Constanța

304

Articole de la același autor

Astăzi, începând cu ora 9.30, la sediul Centrului de Cercetare Științifică pentru Forțele Navale, din Constanța, se va desfășura Simpozionul jubiliar "50 de ani de cercetare științifică în sprijinul dezvoltării Forțelor Navale Române".

Scopul acestui simpozion este să ofere un cadru propice pentru stabilirea unor noi orientări privind posibilitățile de cooperare în domeniul științei și tehnologiei, pentru stabilirea unor contacte privind implicarea Centrului de Cercetare Științifică pentru Forțele Navale în derularea unor programe de cercetare-dezvoltare la nivel național sau internațional.

Totodată, simpozionul oferă un bun prilej pentru a prezenta cele mai importante realizări ale centrului în cei cincizeci de ani de activitate.

La activitate sunt invitați reprezentanți din structurile Ministerului Apărării Naționale, personalități și specialiști din mediile academice și științifice, din instituțiile militare de învățământ și cercetare, din universități și companii producătoare de echipamente de profil din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5033 secunde