Forțe proaspete în rândul "jandarmilor nucleari"

118

Articole de la același autor

În cadrul activității desfășurate cu prilejul "Zilei Imnului Național al României" desfășurate ieri, au fost prezentați personalului unității trei ofițeri din promoția 2014 ai Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" - Arma Jandarmi, respectiv sublocotenent Flaviu Jurcan, sublocotenent Octavian Florentin Leașu și sublocotenent Alexandru Constantin Mazilu, ce au fost repartizați la Unitatea Specială 72 Jandarmi protecție Instituțională Cernavodă. Tinerii ofițeri au fost incluși într-un program de pregătire, cu activități de însușire a deprinderilor practice specifice misiunilor pe care le vor executa.

După această primă perioadă de acomodare, aceștia vor fi repartizați la subunitățile operative unde au fost încadrați și vor participa la asigurarea pazei și protecției instituționale a Centralei Nucleare de la Cernavodă.

Șeful de Stat Major al unității, colonelul Daniel Catrangiu, i-a felicitat pe tinerii ofițeri și i-a asigurat de sprijinul său în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6773 secunde