Focuri de armă pentru prinderea unor traficanți de cocaină

4991
Focuri de armă pentru prinderea unor traficanți de cocaină - 674582294a79d3cfd4df6adee8397a3d.jpg
Cinci tineri care vroiau să vândă jumătate de kilogram de cocaină au fost prinși de polițiștii de la Crimă Organizată.
În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 16,00, polițiștii de la Antidrog i-au depistat în flagrant, în municipiul Medgidia, pe Vergil Sava, de 40 de ani, din Cernavodă, Ion Iacobescu, de 19 ani, din Cernavodă, Marius Nomoloșanu, de 30 de ani, din localitatea Fetești, Marius Rafira, de 23 de ani, din Năvodari și Tudor Vasilac, de 28 de ani, din Cernavodă, care dețineau în mod ilicit, în vederea vânzării, 500 de grame de cocaină.
Drogurile erau porționate în mai multe capsule, iar suma pretinsă pentru vânzare era de 32.500 de euro.
La vederea polițiștilor, Vergil Sava și Ion Iacobescu au luat-o la fugă încercând să scape de oamenii legii. Drept urmare, pentru prinderea acestora, după somația legală, oamenii legii au scos pistoalele și au tras două focuri în plan vertical, oprindu-i pe cei doi fugari.
Pe lângă cocaina găsită asupra celor cinci tineri, la percheziția efectuată asupra autoturismului cu care se deplasau, a fost găsită suma de 8.300 de lei, despre care oamenii legii cred că provine tot din vânzarea drogurilor. Cei cinci tineri s-au ales cu dosare penale pentru trafic de droguri de mare risc.
Trei dintre tineri, respectiv, Vergil Sava, Marius Nomoloșanu și Marius Rafira au fost reținuți și prezentați instanței de judecată, care a decis arestarea lor pentru o perioadă de 29 de zile. Totodată, față de ceilalți doi, Tudor Vasilac și Ion Iacobescu, procurorii au dispus măsura interzicerii de a părăsi localitatea.
În altă ordine de idei, au fost efectuate, cu sprijinul polițiștilor din Cernavodă și ai jandarmilor din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi TOMIS Constanța, opt percheziții la domiciliile celor cinci tineri.
Oamenii legii continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale, deoarece au indicii că aceștia ar mai fi vândut droguri și cu alte ocazii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0022 secunde