Focuri de armă pentru prinderea unor suspecți

273
1
Focuri de armă pentru prinderea unor suspecți - focuri-1449597134.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au folosit, ieri după-amiază, armamentul din dotare pentru a prinde trei persoane bănuite de comiterea unui furt. Potrivit anchetatorilor, polițiștii constănțeni au prins în flagrant trei indivizi - doi bărbați și o femeie - în timp ce furau dintr-o mașină care se afla în parcarea Real, de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Polițiștii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța și cei ai Secției 1 Poliție Constanța, i-au observat când au furat din mașina respectivă o tabletă și un aparat foto. Imediat, indivizii s-au urcat la bordul unui autoturism BMW și au demarat în trombă.

Oamenii legii au pornit în urmărirea lor și i-au somat pe suspecți. Polițiștii au tras trei focuri de armă în plan vertical. După o fugă cu mașinile, ofițerii i-au prins pe suspecți.

"În autoturismul folosit de persoanele în cauză, au fost descoperite tableta electronică și aparatul foto sustrase din autoturismul victimei. Cei trei au fost conduși la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale", a declarat ag. șef adj. Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțean agresat de un hoț
Pagina a fost generata in 0.6146 secunde