Fiu de general, BEAT și FĂRĂ PERMIS, a făcut accident. Tânărul este pilot de avion

435
Fiu de general, BEAT și FĂRĂ PERMIS, a făcut accident. Tânărul este pilot de avion - buzau08500000-1495177372.jpg

Articole recomandate

Un șofer băut a provocat un accident la intrarea în municipiul Buzău. Bărbatul de 27 de ani, pilot la Unitatea Militară de la Boboc, a condus prin oras deși avea permisul suspendat de câteva zile, tot pentru băutură. Tatăl acestuia este general, iar mama sa este judecătoare.



Tânărul șofer, originar din Brașov, se afla în mașină alături de un prieten, însă după scurt timp BMW-ul pe care conducea a ieșit de pe carosabil și s-a oprit pe un scuar din municipiul Buzău, lovind un stâlp metalic.

Imediat după producerea accidentului, pilotul s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă printr-o parcare cu gândul să scape de oamenii legii. Colegul său a rămas în mașină fiind prea amețit ca să mai fugă. După o urmărire de câteva minute, polițiștii locali au reușit să-l prindă pe șoferul fără permis însă acesta n-a vrut nici în ruptul capului să recunoască faptul că a fost la volan.

Citește și Un căruțaș beat-mort a provocat haos în centrul Buzăului. A lovit 10 mașini VIDEO

Protagonistul acestei întâmplări este un client mai vechi de-al poliției. Cunoscuții au declarat că tocmai fusese oprit și de la zbor din cauza comportamentului, după ce a rămas fără permis pentru băutură.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9699 secunde