Firmă de curierat din Constanța, țepuită de un fost angajat și amicii săi

1160
Firmă de curierat din Constanța, țepuită de un fost angajat și amicii săi - curierat-1452439856.jpg

Articole de la același autor

Patru tineri din Constanța au dat dovadă de o ingeniozitate ieșită din comun. Un individ de 22 de ani și-a racolat trei amici și împreună s-au gândit cum ar putea să facă rost de niște bani, într-un mod cât se poate de facil.

Tânărul a fost angajat la o firmă de curierat, iar ideile i-au venit imediat. Pentru că deținea anumite parole, acesta a accesat baza de date a companiei și a intrat în posesia unor informații privind anumite colete. Mai exact, aceștia se uitau la cei care au comandat online și au achitat contravaloarea produselor.

Ulterior, sunau pe numărul de telefon al curierului și se dădeau drept destinatarul sau o rudă a acestuia și făceau tot posibilul ca produsele să ajungă în posesia lor. La finalul anului trecut, oamenii legii s-au confruntat cu două fapte de acest gen.

"Reprezentantul unei firme de curierat din Constanța, având de livrat un colet către o persoană din localitatea Valu lui Traian, a fost apelat pe telefonul de serviciu de către un bărbat care s-a recomandat ca fiind nepotul destinatarei și care a preluat coletul ce conținea un televizor în valoare de 2.200 lei.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la aceeași dată, a mai fost comisă o înșelăciune, cu mod de operare similar, pe raza Secției 1 Poliție Constanța, de aici fiind ridicată aparatură cosmetică în valoare de 1.500 lei", a declarat ag. șef adjunct Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Polițiștii din Murfatlar au deschis o anchetă în acest caz și au dat de urma suspecților. La sfârșitul săptămânii trecute, oamenii legii au descins la domiciliile celor patru tineri.

În urma perchezițiilor, anchetatorii au dat de urma bunurilor furate, respectiv televizorul și cosmeticele.

Cei patru au fost escortați la sediul poliției pentru audieri și pentru a se lua măsurile legale care se impun în acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3463 secunde