Fiat Tipo a fost lansat la Constanța. "Nu ai nevoie de mult, să simți că ai totul"

753
Modelul desemnat câștigător al competiției europene AUTOBEST, a fost lansat la Constanța. Fiat Tipo a câștigat titlul "Best Buy Car 2016", mai ales prin raportul calitate-preț, fiind conceptul-cheie în jurul căruia a fost elaborată strategia noului compact. Lansat la sediul Autocomo, dealer autorizat Fiat, Alfa Romeo și Jeep, noul sedan Tipo pornește de la 11.900 de euro cu TVA inclus și în funcție de dotări poate ajunge până la 19.000 de euro cu TVA inclus.


Bazându-se pe o tehnologie ușor de folosit, spațiu suficient pentru toți pasagerii și confort de clasă superioară, Tipo excelează printr-o combinație simplă de eficiență și tehnologie, îmbinată cu design-ul specific italian, rezultatul fiind un sedan pur și puternic. "Este o ma-șină care se adresează clientelei din România pentru că vine cu un preț foarte bun și un volum foarte mare, atât la interior, cât și în portbagaj. Spațiul în interior este mare, încap cinci persoane fără probleme și mașina vine cu motorizări foarte bune. Se acoperă o paletă foarte largă, cu motorizări economice. Ne propunem să aducem un suflu nou în piața auto, cu acest model. Avem în obiectiv 50 de autoturisme anul acesta, sperăm să-l atingem. 


Așteptăm clienții să vină să testeze, avem mașini de drive-test", a declarat Bogdan Zeciu, director general al Autocomo. Ca versiuni, modelul vine în patru configurații de bază, Tipo, Pop, Easy și Lounge, la care se adaugă versiunea de lansare Opening Edition. La un preț de 12.500 de euro TVA inclus, aveți la dispoziție modelul cu o motorizare de 1.4 benzină de 39 de CP, Euro 6, transmisie manuală. Veți beneficia de aer condiționat, airbag-uri frontale, laterale și cortină, sistem de prindere Isofix pentru locurile posterioare, proiectoare de ceață, ESP, comenzi pe volan, jante de aliaj de 16 inch și un sistem de infotainment Uconnect cu MP3 player, port USB și AUX. Modelul este dotat cu motorizări economice și performan-te, două unități turbo diesel Multijet II și una pe benzină, care dezvoltă între 95 CP și 120 CP. Cel mai economic consum este înregistrat de propulsorul 1.3 MultiJet, de doar 4.1 litri/100 km în regim extraurban. De asemenea, este disponibilă și moto-rizarea 1.6 de 110 CP pe benzină, cuplată la o transmisie automată în 6 trepte. O variantă hatchback a modelului Tipo este așteptată să apară în a doua jumătate a acestui an. Între timp, constănțenii sunt așteptați la sediul Autocomo, din bulevardul Tomis, numărul 482, să se convingă la volanul modelului Tipo de raportul calitate-preț. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3379 secunde