Fetiță de 14 ani, luată de pe stradă și violată

671
S-a încrezut în vorbele unor necunoscuți și a sfârșit violată. Este vorba despre o copilă de 14 ani, din comuna Mihai Viteazu. Duminică dimineața, părinții ei s-au prezentat la Secția 5 Rurală Cogealac și au reclamat nenorocirea ce i s-a întâmplat fetei. 

Ea a povestit că sâmbătă s-a întâlnit cu trei persoane pe care nu le știa dinainte, o fată și doi băieți, și a plecat cu ei, la o plimbare, în mașina acestora. Au ajuns în apropiere de Năvodari, unde, potrivit victimei, unul dintre băieți a violat-o. 

Copila a fost examinată de medicii legiști, care au stabilit că prezenta urme specifice agresiunii sexuale. 

Polițiștii desfășoară cercetări pentru găsirea suspecților, până în prezent știindu-se doar prenumele lor, și identitatea fetei care-i însoțea, care are 22 de ani și este din Valu lui Traian.

Pentru a nu deveni victimele unor astfel de infracțiuni, care ar putea marca ado-lescenții și familiile acestora, polițiștii con-stănțeni recomandă tinerilor să nu dea curs invitațiilor de a pleca la plimbări însoțiți de persoane necunoscute. Polițiștii recomandă ca în permanență aceștia să le spună părinților despre locurile unde merg și cu cine, să țină în permanență legătura cu ei, iar când se simt în primejdie să solicite sprijinul poliției. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Viol întrerupt de polițiști
Luni, 04 Februarie 2013
Stire din Diverse : Ce este violul  în căsătorie
Pagina a fost generata in 1.2794 secunde