Fetiță de 10 ani, abuzată sexual de vecinul de bloc. Violatorul este logodit și are un copil

4146
5
O minoră, în vârstă de 10 ani, a trăit într-un coșmar vreme de aproape un an. Fetița era constant violată de către un vecin de bloc, din zona CET. După ce a îndurat 10 luni abuzul sexual, micuța i-a spus mamei prin ce a trecut. Prietena de joacă a fetiței a fost și ea agresată sexual de același individ. Bărbatul a fost reținut, iar judecătorii au decis arestarea sa pentru 30 de zile. Ion Iulian Stoian este logodit și are un copil minor. 


Un tânăr de 25 de ani, ce locuiește pe strada Egretei din zona CET, s-a transformat într-un monstru ce a profitat de inocența a două fetițe de 10 ani. Începând din luna iulie a anului 2016 și până în luna mai a acestui an, Ion Iulian Stoian a întreținut relații sexuale normale și orale cu o fată ce-i era vecină și a agresat-o sexual pe partenera micuței de joacă, în vârstă tot de 10 ani.
 
"Totul a început ca o joacă, el fiind vecin cu persoana vătămată. A invitat-o în apartament, ademenind-o cu bomboane sau jucării. Monstrul cu chip de vecin a amenințat-o pe minoră că va spune altor persoane ce a pățit și că o va face de rușine. După 10 luni în care a suportat violurile individului, fetița și-a găsit curajul de a-i spune mamei sale ce s-a întâmplat", dezvăluie anchetatorii. 


Polițiștii constănțeni, împreună cu lucrători ai Direcției Operațiuni Speciale l-au ridicat pe individ și l-au băgat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Vineri, Ion Iulian Stoian a fost arestat preventiv de Judecătoria Constanța pentru 30 de zile. Individul riscă închisoare de la 10 la 25 de ani și interzicerea unor drepturi, în contextul în care victimele sale nu îndepliniseră vârsta de 15 ani. 


"Îi sfătuim pe părinți să nu-și lase copiii să primească daruri de la persoane necunoscute și nici să accepte invitația unor persoane de a le însoți în diferite locuri", recomandă Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt IPJ Constanța. 


Psihologii atrag atenția că, în urma unui abuz sexual, implicațiile sunt majore și victimele pot urma tratament chiar pentru restul vieții. Vorbim de sindrom post-traumatic ce se manifestă prin coșmaruri, frică, atacuri de panică sau fobii sociale. 


"În astfel de cazuri, nu se impune doar vizita la psiholog, ci și tratament, care se poate întinde pe ani de zile pentru recuperarea după un abuz. Pentru a reuși îndepărtarea unei traume, de obicei durează de 2 sau 3 ori ca perioadă mai mult decât a durat trauma în sine, asta dacă se lucrează într-un ritm constant și cu suportul familiei și al autorităților", ne-a declarat psihologul Elena Ranga. 


Psihologii spun că părinții își pot da seama atunci când copiii lor sunt victimele unui abuz sexual, minorii având tulburări de atenție și comportament, fiind mai tot timpul rușinați și izolați social. 


Comentează știrea

Raul
8 iulie 2017
Dar ma-sa fetei ce facea ?

Dar mama fetei in acest timp ce facea ? Nu si-a dat seama ? O fetita de 10 ani inca are nevoie de ajutorul mamei cand se spala etc....Eu propun sa ii faca un consul psihologic si mamei! Pentru toate examenele se da concurs psihologic numai pentru cele care fac copii, nu ! De asta ies delicventi si inadaptati sociali ! Plus ca si mama e autorul moral, ar trebui sa raspunda in fata legii...Nu poate fi numita mama daca nu ii pasa unde lipseste fiica de 10 ani !!!!

joel
8 iulie 2017
aveți nevoie de un împrumut?

aveți nevoie de un împrumut? Contact: [email protected] Vă oferim o ofertă de împrumut pentru a rezolva toate problema financiară sau dacă aveți nevoie de credit pentru un proiect vă rugăm să contactați-mă în urma mea de e-mail: [email protected]

stan
8 iulie 2017
unui mare ziarist...

bravo bai hulubei ai dat lovitura cu stirea asta !

Mata
8 iulie 2017
Ce dravu il aparati pe parazitul asta

Ce dracu il aparati?la ce fata are trebuia de mult mutilat...astia ca el trebuie exterminati...sa ti frece si tie familia la fel jegule...si astora care te apara...ce treaba are maicasa lui aia. Ca nu a spus si era speriata?...

Hollywood
9 iulie 2017
Carmen Mocanu

Scoateți dracului prostiile preluate de pe new.tophot.com și google ads, v-ați prostit chiar de tot?! Plm

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5023 secunde