Fetele din familiile dezorganizate, în vizorul rețelelor de proxenetism

619
1
Fetele din familiile dezorganizate, în vizorul rețelelor de proxenetism - proxenetiluatipesusdemascati-1437672611.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii din cadrul Brigăzii de Com-batere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Cri-minalitate Organizată și Terorism Călărași au luat cu asalt, ieri dimineață, 12 locații.


Oamenii legii au intrat cu noaptea în cap în trei imobile din Constanța și alte nouă din Călărași, la indivizi bănuiți că ar fi exploatat sexual mai multe tinere și le-au obligat să se prostitueze. 


"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2010-2014, suspectul Ț.P. a constituit un grup infracțional organizat ce a acționat concertat, în scopul racolării mai multor persoane de sex feminin, în vederea obligării la practicarea prostituției pe teritoriul Spaniei și Franței, obținând în acest fel importante sume de bani în beneficiul grupării", se arată într-un comunicat remis de către DIICOT. 


Potrivit anchetatorilor, liderul grupului este o "personalitate marcantă a lumii interlope locale", care a mai fost condamnat pentru fapte similare. 


Oamenii legii spun că un membru al grupului avea misiunea de recrutare a tinerelor. Suspecții nu alegeau decât fetele care proveneau din familii dezorganizate și sărace. În urma descinderilor, la sediul DIICOT Călărași au fost escortate 16 persoane pentru audieri. 


Comentează știrea

adevar
5 ianuarie 2016
adevar

Toti romani au familii dezorganizate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8483 secunde